ArenaBG
mobile spot 4
published by Larkito1 на 2009-04-11 04:23:09
Вашето мнение относно Terminator: The Sarah Connor Chronicles S02 E22 може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by time-shift на 2009-04-11 06:31:07
Финалът определено е изненадващ, но не става ясно ще има ли нужда от продължение или правят връзката със следващият филм. -_-
published by freelanderz на 2009-04-11 07:36:29
Ами това е последния епизод :) от другата седмица по това време - Бгяство от затвора...И там последни серии
published by GaNgOnE на 2009-04-11 10:08:12
Finally ! :thumbsup:
published by GaNgOnE на 2009-04-11 10:10:12
Srry за Флууд , обаче аз съм на мнение че трябва продължение особено след като в Терминатор 3 се загатна че Сара Конър е починала от рак , то в сериала в предишната серия Камерън каза на Джон Конър ,че майка му е болна , трябва да дават как Сара Конър се бори с болестта си.
published by freelanderz на 2009-04-11 10:27:37
Левкемия е в 3 - не е рак :) пък сериала не развива историята на 3 ами алтернативна след 2-ката.
published by GaNgOnE на 2009-04-11 11:17:19
Просто жестока серия и тия от FOX трябва да са пълни крет*ни ако не направят още един сезон.
published by LuvDiMi на 2009-04-11 14:36:16
сезон 3 има и е готов сниман отдавна обаче няма да бъде излъчен :)
published by time-shift на 2009-04-11 14:45:15
LuvDiMi я кажи откъде я имаш тази информация :lol:
published by Jimmy_T. на 2009-04-11 15:03:53
Хахаа добре бе, има 3-ти сезон но няма да бъде излъчен :lol::lol: Нали по тоя начин парите дет са отишли да се заснеме ше ги хфърлят на вятара... ти виждаш ли се кво пишеш?
published by simeon_nz на 2009-04-11 15:06:04
Ae filma e mn.qk! Ama v dtrailer ima mn.qk trailer ot noviq terminator.. Nqkoi znae li pesenta kak se kazva? :)
published by LuvDiMi на 2009-04-11 17:58:56
Еми както на стар гейт има 6 сезон, но няма да го пуснат по тв така и с терминатора!
published by Tarnum на 2009-04-11 19:44:39
Горещо препоръчвам да изтеглите 720p.HDTV-версията. Виждат се много повече подробности, които си заслужава да се видят.
Не говоря само за събличащата се Съмър Глау! :blush:
published by lavolin на 2009-04-11 19:14:19
За терминатор не знам ама за стар гейта чакаме юнивърс да излиза, току виж разбие рибата:thumbsup:
published by jedai1 на 2009-04-11 19:29:36
е нали игралния ще излиза сега
published by Anomander на 2009-04-12 19:52:50
Хора, няма такова нещо като заснет, но неизлъчен сезон. Може да се случи за 1-2 епизода, но сезон - никакъв шанс. Колкото и да са ниски рейтингите, пак е по-добре от нищо, а разходите вече са направени. Просто не става!
published by toni_ko на 2009-04-12 20:51:57
Мерси за серията. :thumbsup:
published by alec на 2009-04-12 22:17:53
добре,а защо Катрин е на страната на хората?!?
в една от сериите-на подводницата,специалната пратка за джон беше от тези роботи да не би да е тя и той самия да я е пратил???
published by maus20 на 2009-04-12 22:22:51
супер сериал, дано да има следващ сезон, но в страницата на фокс пише че няма достатъчно зрители и може да се гласува за да се спаси сериала..хораата които са почитатели могат да се ориентират към тази страница, аз вече се разписах :) фокс...
published by gombeto на 2009-04-13 00:07:33
Дано има 3-ти сезон, просто не мога иначе!! :thumbsup::thumbsup::thumbsup:
published by viktor4o19 на 2009-04-13 01:26:13
alec според мене в серията с подводницата беше точно госпожица уивър(шърли менсън).ако си спомняте в една от сериите тя взриви един склад,където се произвеждаше метал за бъдещи терминатори.още тогава се замислих,че ако е от скайнет,нямаше да го прави.само не разбрах,където накрая в диалог със сара говореше за нейното момче,което ще спаси света :-/

дано да има още серийки на този прекрасен сериал,а ако случайно забелязахте по едно време на сериала излезна реклама от фокс,че следващата седмиза излиза бягство от затвора :)
published by Jimmy_T. на 2009-04-13 02:59:29
Според мен въпроса в този епизод е как по дяволите Джон Хенри отиде в бъдещето след като всичката онази апаратура, която представлява мозъка му си беше там? А относно думите на Уивър то те бяха, че Джон Конър може да спаси света но не без помощта на Джон Хенри.
published by Jimmy_T. на 2009-04-13 03:38:57
Ето това са точните й думи: "Your John may save the world but he can't do it without mine."
published by viktor4o19 на 2009-04-13 12:20:44
Jimmy_T. и аз си помислих,че става дума за не-дотам точен превод.мерси за допълнението:)

като цяло едно от най-интересните неща,които показа този сериал беше,че това не е битка на хората срешу машините,а по-точно на правдата срещу неправдата.на страната на хората има много машини-камерън,джон хенри,госпожица уивър,арни(от т2 и т3),в същото време от страната на скайнет има много предатели хора,ако си спомняте имаше серия,в която се разказваше как хора учат машините на човешки качества и навици.като цяло терминатор си остава един от най-великите филми правени някога :)
published by pn3r на 2009-04-13 14:16:15
Горещо препоръчвам да изтеглите 720p.HDTV-версията. Виждат се много повече подробности, които си заслужава да се видят.
Не говоря само за събличащата се Съмър Глау!

Като... ?
published by ersin на 2009-04-13 14:43:04
мно як сериал дано да има 3 сезон, а докато излези тои щте гледаме бягство от затвора.
:thumbsup::thumbsup::thumbsup: благодаря за торента.
published by stentor142 на 2009-04-13 23:54:06
Трябва ли да си регистриран във Fox за да гласуваш за сериала? Нещо не се ориентирах къде се гласувам дали да продължат с нов сезон или не ...
published by versionbug на 2009-04-15 08:41:33
Благодаря за торента и за сериала на ъпа!
Страхотна работа :D и се надяваме на продължение!
published by saio на 2009-04-15 09:34:46
д*ба 8.7.9 ще почне новия сезон....
published by saio на 2009-04-15 09:36:55
нещо немозах да си едитна поста...
[url]http://www.fox.com/blogs/terminator/[/url] горе в дясно пише мисля че това е датата
:-/
published by stentor142 на 2009-04-15 18:00:41
Това дето си го написал означава
TONIGHT - 8PM/7PMC
Рекламират последният епизод от сезона.

А и никъде не видях да пише за 3 сезон ...
published by lycho2008 на 2009-04-21 20:52:01
дано има трети сезон, втория като цяло беше добър с изключение на няколко епизода. А последния епизод... СТРАХОТЕН
published by tonait на 2009-05-01 18:56:52
Най добрия сериал за всички времена. Дано да има още!
published by diantonio на 2009-05-15 01:41:53
страхотен сериал ! Тъй като не гледам серийте с субтитри , не разбрах няколко неща около последните серии.
Първо - защо жената робот от ново поколение , която се оказа че иска да помогне на Джон Конър накрая, му беше отказала да се присъедини към него в бъдещето (серията с подводницата) ?
Каква е връзката на братя на Дерек с майката на Жон и защо Сара беше с него в бъдещето(може би Жон и братя на Дерек са си разменили ролите ?)

Ако имате мнения или предположения ... Ще ми е интересно да ги чуя !:thumbsup:
П.С- НЯМАМ ТЪРПЕНИЕ ДА ИЗЛЕЗЕ 3 СЕЗОН !
published by djeriko на 2009-05-16 10:15:37
Братят на Дерек е баща на Джон
published by djeriko на 2009-05-16 10:16:29
Сега последно ще имали нов сезон
published by djeriko на 2009-05-16 10:56:13
По принцип това е последния сезон,обаче има едно НО.Явно продоцентите видяха че има печалба и са разбрали че филма има много фенове и са решили тоя месец да обсадят дали да има продължение.
published by djeriko на 2009-05-16 11:48:09
Това се явява нещо като "минало-бъдеще". Бъдеше е само от гледна точка на деня от който той преминава в него. А минало защото вече се случвало (нещо подобно като в Изгубени).
Никога ли не ста се чудили абе как така някой си от бъдещето
праща друг някой в миналото уж да спасява майка му а се оказва че е негов баща? Колко годишен трябвя да е бил бащата (Кайл), и колоко синът (Джон), в бъдещето че да го изпрати в 1984г. жив, здрав че и млад. Кога се развива войната? Е вярно от начало беше 1997, сега стана 2027,
та по тая логика колко години има от 2000 до 2027? 27 нали?
А колко са годините от 1984 когато Сара зачева? 16 май.
27 + 16 = 43 или айде 42 ако приемем че е родила година по късно (85та). Та значи Джон излиза че е на 42, 43 години когато връщат тейко му в 84та, а тогава Кайл на колко трябва да е? Абе нещо много млад ми се вижда Кайл за тая работа. Ако не ме лъже паматта в първият филм видяхме как Джон е убит а съпротивата губи войната (не че са я изгубили а я губи). Забравете сага за филмите. Историята почва със серияла, някакви машини искат да убият Джон Конър, който ще е голяма работа след време. Други го защитават и бранят.
Накрая става ясно че той не изживява бъдещето си а се прехвърля в него. Но не в във времето когато е бил нещо а миналото му когато почва цялата дъндания. Среща Камерън-истинската, започват връзка, когато тя загива и пленяват киборгът-копие, той я праща назад в миналото да го брани. Именно тя, целенасочено, той знае че Джон от миналото също ще се влюби в нея и така когато дойде моментът ще се върне в бъдещето. Заради нея. Така всъщност почва и историята, Джон оглавява съпротивата,
с Кайл стават приятели, той му дава снимка на майка си, Кайл в началато незнае защо, с времето се влюбва в нея.
По тая причина после става и баща на Джон. С други думи Джон е знаел какво се случва и какво трябва да се случи, при положение че го убият. И стигаме до един затворен и нерекъснато повтарящ се цикъл (Timeloop). От там нататък другото е ясно, Дожн е заченът (отново), Кайл умира, Джон пораства, Сара е в лудница, нов терминатор идва да убие този път Джон, друг такъв го брани изпратен от самия Джон, всичко свършва с хепиенд, няма страшен съд, Кайл и Дерек са се родили и растът на воля (видяхми ги в... мисля че първият сезон), и да стигнем до оная глупост наречана Терминатор 3. Разбира се разъжденията ми, колкото да са точни и логечски идържани, са базирани на историята върху трите филма и последният епизод на серияла.
Така че нещата може и да не са баш по тоя начин като излезе сезон 3, ако излезе изобщо. Защото фактите представени точно по този начин в последният епизод, затварят напълно историята. Така че ако има трети, най вериятно или ще видим какво става от там нататък до смърта на Джон и връщането на Кайл, или ще го избозят тотално, което ще е жалко за за идеята за самият Терминатор.
Иначе въобще не ми се вярва че Джон е попаднал в паралелно бъдеще където няма война и затова никой не го познава(тва от по горните коментари). Щото ако захванем пак времевите линии от теорията за Изгубени, тъй ще го разтегнем че ще омотаем Земята и блезките планети.
Изскам да има сезон 3, и то със сюжет като първото ми предположение. А, ако ли не, то трябва да се съглася че и сега да свърши сериялът ще е таман на верме.
published by djeriko на 2009-05-16 11:52:02
А колко са годините от 1984 когато Сара зачева? 16 май.
27 + 16 = 43 или айде 42 ако приемем че е родила година по късно (85та). Та значи Джон излиза че е на 42, 43 години когато връщат тейко му в 84та, а тогава Кайл на колко трябва да е? Абе нещо много млад ми се вижда Кайл за тая работа. Ако не ме лъже паматта в първият филм видяхме как Джон е убит а съпротивата губи войната (не че са я изгубили а я губи). Забравете сага за филмите. Историята почва със серияла, някакви машини искат да убият Джон Конър, който ще е голяма работа след време. Други го защитават и бранят.
published by djeriko на 2009-05-16 11:52:22
Накрая става ясно че той не изживява бъдещето си а се прехвърля в него. Но не в във времето когато е бил нещо а миналото му когато почва цялата дъндания. Среща Камерън-истинската, започват връзка, когато тя загива и пленяват киборгът-копие, той я праща назад в миналото да го брани. Именно тя, целенасочено, той знае че Джон от миналото също ще се влюби в нея и така когато дойде моментът ще се върне в бъдещето. Заради нея. Така всъщност почва и историята, Джон оглавява съпротивата,
с Кайл стават приятели, той му дава снимка на майка си, Кайл в началато незнае защо, с времето се влюбва в нея.
published by djeriko на 2009-05-16 11:53:32
незнае защо, с времето се влюбва в нея.
По тая причина после става и баща на Джон. С други думи Джон е знаел какво се случва и какво трябва да се случи, при положение че го убият. И стигаме до един затворен и нерекъснато повтарящ се цикъл (Timeloop). От там нататък другото е ясно, Дожн е заченът (отново), Кайл умира, Джон пораства, Сара е в лудница, нов терминатор идва да убие този път Джон, друг такъв го брани изпратен от самия Джон, всичко свършва с хепиенд, няма страшен съд, Кайл и Дерек са се родили и растът на воля (видяхми ги в... мисля че първият сезон), и да стигнем до оная глупост наречана Терминатор 3.
published by djeriko на 2009-05-16 11:53:51
Разбира се разъжденията ми, колкото да са точни и логечски идържани, са базирани на историята върху трите филма и последният епизод на серияла.
Така че нещата може и да не са баш по тоя начин като излезе сезон 3, ако излезе изобщо. Защото фактите представени точно по този начин в последният епизод, затварят напълно историята. Така че ако има трети, най вериятно или ще видим какво става от там нататък до смърта на Джон и връщането на Кайл, или ще го избозят тотално, което ще е жалко за за идеята за самият Терминатор.
published by djeriko на 2009-05-16 11:54:09
Иначе въобще не ми се вярва че Джон е попаднал в паралелно бъдеще където няма война и затова никой не го познава(тва от по горните коментари). Щото ако захванем пак времевите линии от теорията за Изгубени, тъй ще го разтегнем че ще омотаем Земята и блезките планети.
Изскам да има сезон 3, и то със сюжет като първото ми предположение. А, ако ли не, то трябва да се съглася че и сега да свърши сериялът ще е таман на верме
published by SaioKi на 2009-06-12 15:32:04
published by diantonio на 2009-11-04 12:15:17
djerico може ли да те помоля да млъкнеш завинаги , тъп дървен философ ? Научи се да пишеш xD