ArenaBG
mobile spot 4
published by zxvf на 2011-11-26 18:52:10
Вашето мнение относно Tekken: Blood Vengeance може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by dema на 2011-11-26 23:59:24
Това ще се хареса на по-младата аудитория. Добре е направено като визия, но историята ми се струва скалъпена от кабърчета, дъвка "Турбо" и умряла катеричка :D Все пак заради битките и факта, че е много повече Текен ориентирано от холивудския филм, в крайна сметка си заслужава.
published by planewalker на 2011-11-27 12:26:43
Според мен пък и като визия не е нищо особено ... Advent Children излезе преди години, а е значително по впечатляващ в визуално отношение. Решили са да минат тънко тук.
А и не мога да разбера, при толкова голямо разнообразие от Tekken герои, защо решиха да завъртят историята точно около Xiaoyu и Alisa ?!? Опитите за мелодрама също не бяха много на място. Е ... можеше и по-зле ....
published by watcher на 2011-12-27 19:25:43
Понеже само съм чувал за играта, филмчето ми хареса! (Относно качеството на анимацията: имам чувството, че са ползвали engine-а на самата игра? Е, определено няма нищо общо с FFVII... Но с такива филмчета скоро живи актьори ще гледаме само в реклами на прах за пране! :cool: )