хах, nightwish посредствена група.. пълни простотии! неможеш да наречеш едни талантливи композитори и изпълнители посредствени! всеки един от тея тикваници там е абсолютно професионален музикант. не разбирам защо трябва да хейтвате по тях? неможе ли да се коментира албума на Таря БЕЗ да се намесват те? другата глупост - музикалният съпровод (щото то не е нещо повече) към гласът на Таря в настоящият албум СЪЩО е изпълнен напълно професионално и няма никви забележки! китариста бил такъв, оня бил онакъв.. ха направи го ти по-добре, бе?! ясно подчертаха хората, че пауъра е убит тенденциозно пък и то трябва да си баси музикалния инвалид, за да не се усетиш на де вървят нещата.. и понеже става дума - nightwish, поне за мен, вече няма. има банда с това име, обаче тя свири едни.. други неща. отделно Таря си е .. ами отделно. никой не е по-лош или по-добър - нито тя, нито момчетата. еднакво по-зле са след като се разделиха и все пак, ако се дистанцира човек от прякото им сравнение, ще види едни, пак повтарям, професионално изпълнени парчета. лично аз симпатизирам повече на албума на nightwish и то най-вече заради 'бат Марко на баса, но това не прави My Winter Strom нещо по-малко ;) наистина жалко, че се поцепиха, защото най-много ми харесваше тая част от nightwish в която те пееха заедно, като Planet Hell, например.:punk: