Очевидно е, че съм гледал подредбата на сериите от TV.com. За да реша спора :) влязох в официалния сайт, което явно съм забравил да направя още отначало :), където подредбата е малко по-различна. Първо, не са разделени на сезони. Второ, първият филм ( Secret Of The Omnitrix ) е записан като 3 поредни епизода, което е странно тъй като помня, че го даваха в петък, не знам си кой Август като цял епизод / филм и след това следват 7-те останали епизода, за които всъщност е спора.
Няма да променям подредбата, която съм направил, защото в крайна сметка няма липсващи епизоди :) и ако вярвам на времето на излъчване на епизодите обявени от tv.com, то първият филм наистина е 5-ти епизод ( тъй като неговата дата на излъчване дадена там е вярна, мога да предположа че и останалите са така ).
Както казах, ако се съобразявах с листа от Cartoon Network, трябваше епизодите да са без сезони и от 43 до 49, докато там откъдето съм теглил сериите, те са подреждани по сезони, но филмите явно не са ги смятали за сезони ( рипърите така са съобразили )