ArenaBG
mobile spot 4
published by zxvf на 2007-10-22 15:04:36
Вашето мнение относно Ben 10 S04 E06 може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by JuvemaniQ на 2007-10-22 16:55:22
Ben 10 - Ben 4 Good Buddy [ep 5, season 4]
така по става
published by kainy на 2007-10-22 20:05:19
Уфф не е 5-ти бееее.... Четете описанието... Ясно съм написал, че 5-тия епизод е филм, но пак е епизод, защото сюжета следва историята на Бен 10, а не е отделна такава или обобщена в 1 сюжет... Общо взето 5-ти епизод е просто по-дълъг :)
published by JuvemaniQ на 2007-10-22 20:21:39
оф КВО ДА кажа филма хич да не е ама не са брои към сериите . цял българия го пишат така както аз го казах и ся не така ами така . И всеки филм правен по аниме или анимация много ясно че следва сужета ама не са причислява към сериите
published by kainy на 2007-10-22 20:49:23
Хайде бе :) Писах в 8-мия епизод точно как стоят нещата, но ще повторя на кратко тук:

В cartoon network, т.е. официалния сайт, филмът е разделен на 3 епизода и е преди тези 7 които качих днес, като там даже не ги разделят на сезони.

Що се отнася до TV.com, откъдето аз съм вадил подредбата, там са подредени по дата на излъчване, където филмът е поставен като 5 епизод, тъй като на 26 август е излъчен целия. По принцип и самите Cartoon Network си го рекламираха за 26 Август ( Петък ), като цял, като вече бяха излъчени първите 4 епизода от новия 4-ти сезон ( според подредбата на TV.com и рипърите рипвали сериала, които са сметнали че да не пишат филма, като епизод тъй като излезе в интернет преди сериите, което доведе до факта, че не е преименуван като епизод... )
published by thefolenangel на 2007-10-23 07:17:36
А може ли да не преименуваш сериите?
Енкодера си ги е кръстил, какво ти пречи да са така?
Това е все едно някой да тръгне да преименува релииз на XOR или LoL ...:thumbsdown:
published by kainy на 2007-10-23 11:04:21
Тъй като релийза е публичен, свободата на действие е малко по-голяма и за да ви е удобно на вас, се старая да е максимално информативно... Ако се съгласим, че кодера е допуснал грешка, което се случва, и щом съм преценил, че е направил така, то я поправям... И все пак... не липсват епизоди :) затова гледайте и се наслаждавайте на сериалчето. Аз вече ги изгледах и с нетърпение чакам следващия епизод - филм O:-
published by thefolenangel на 2007-10-24 21:38:28
Добре ,ето какво ще те светна първите две не са PDTV, защото, Ли a.k.a. player_7 a.k.a p7 не си беше взел все още новия тунер, така че къде е грешката, може би в теб? Като човека, които разпространява релииза в ммеждународните тракери те моля, да спазваш етикета на I-Нет потребителите, и да не преименуваш файла...
Но явно това няма да стане...
published by thefolenangel на 2007-10-24 21:38:58
Под първите две, разбирай първите две серии :)
published by worrier на 2007-11-09 18:40:00
Аве няма ли и игра за PC по това филмче :)