Евала! Щатския Сървайвър винаги е бил най-любимото ми риалити правено по ТВ. Този сезон отново ще е страшен! Няма друг начин, след като ОТНОВО участват двамата най-любими мои играчи за всички времена, а имено Бостън Роб и Ръсел...
Честно казано не знам този път на чия страна да бъда. Миналия път като че ли бях повече за Ръсел, макар че нещо в неговата тактика куца.
Бостън Роб също има слаби страни - в крайна сметка в предишните си игри, той трудно стига до сливането на двете племан дори, което го прави не чак толкова добър играч за самия себе си, но все пак трябва да се има предвид какво направи в Ол Стар изданието за Амбър (негова жена за момента).
В крайна сметка и двамата имат доста слаби страни, но пък са уникални за гледане. Особено Ръс - този човек присъства за ТРЕТИ ПЪТ в последните 4 СЕЗОНА! 4 Сезона - три участия! Това ако не постижение, здраве му кажи.
Роб участва за 4ти път, но за 14 сезона (броено от първия сезон в който той участва, 7ми сезон).
Препоръчвам на който не е гледал какво правят въпросните двама играчи, да гледа сезона. Ще бъде уникално, няма друг начин.
П.С. Предсказвам от сега, че Ръсел отново ще е 2ри в крайното класиране (за трети път). Дълбоко се надявам противникът ми на финала да е Роб.