А ето и по-лесния вариант:
Линкът за онлай-стрийма от по-горния сайт е mms://wstr.netinfo.bg/survivor2/epizode4.wmv
Това е за епизода от тази вечер, тоест 4-ти епизод.Линкът е от типа mms:// , което ще рече именно уеб-стрийм. Подобни линкове се плейват през множество плейъри - Windows Media Player, Media Player Classic, BS Player, Quick Time, Real Player, VLC Player, KMPlayer и др. Аз лично препоръчвам VLC.
На определеното място в плейъра копирате горния линк и натискате OK. Плейърът би трябвало да си свърши сам работата от тук нататък.
Епизодът от днес е 4-ти, утре съответно ще е 5-ти и линкът ще стане mms://wstr.netinfo.bg/survivor2/epizode5.wmv
И така натам...
Разбира се този уеб-стрийм прекъсва, но все пак е нещо. По мое собствено наблюдение, варианта който предлагам (плейване чрез плейър, а не от сайта) насича по-малко, като все пак е желателно епизодите да се гледат нощем, защото тогава има по-малък наплив.
Благодаря на хората подържащи сайта и уеб-стрийма, за това, че са направили такава екстра, и най-вече, че са я оставили БЕЗПЛАТНА и вида от цял свят! Евала!
Въпреки всичко, се надявам уплоудера да продължи да качва епизодите ТУК. Записът си е запис и не може да се сравнява с какъвто и да е уеб-стрийм.
Освен това пък, има и хора (като мен например), които свалят епизодите с цел колекция.
Благодаря на екипа на Арена, както и на човека рипващ предаването!
Дано съм бил полезен.
П.С. Ако останете на варианта през сайта, и ако се окаже, че не ви тръгва, то просто отворете сайта с Internet Explorer - Mozilla Firefox прави проблеми понякога.