ArenaBG
mobile spot 4
published by zxvf на 2011-08-14 09:13:13
Вашето мнение относно Superheroes може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by AnTiS на 2011-08-17 01:51:28
Кой иска да стане Супер Хироу в столичният квартал Редута :D:D:D
published by jeliazo на 2011-08-16 00:52:40
mnoo typi komentari.. horata pravili neshto.. AMA HORA TOVA E FILM i AZ DA UCHASTVAM V TOQ FILM SHTE RAZDAM MILIARDI..POSLE RAZPRAVQITE CHE SAM DAL...APF....idioti
published by mrspirit на 2011-08-14 18:48:50
Аз до сега у нас някой да даде на бездомен бутилка вода не съм виждал. Коментарът е излишен.
published by dnabg на 2011-08-14 16:36:40
Може да изглеждат супер глупаво НО поне не седят и гледат когато става нещо нередно както става в BG
published by RINCEWIND на 2011-08-14 15:44:48
Още не съм гледал илма, но съм гледал репортажи за тях и съм им посещавал сайта. Пичовете са няколко идеи по-напред във фантазиите от другите хора.
НО поне се опитват да направят нещо! И това е наистина похвално.
published by silent на 2011-08-14 15:20:08
Само в америка ще намерите такива ненормални идиоти хаха
published by mashinabg на 2011-08-15 21:43:15
@AKIMO има хора всякакви: такива които ще те гледат как умираш и нищо няма да направят и такива, които ще се опитат да сторят нещо... и естествено лошите. имам въпрос закачка към теб: щом има СУПЕРГЕРОИ , според теб има ли вероятност да се открият и СУПЕРЗЛОДЕИ? и какво за Бога ще правим в такъв случай??
published by dimitrov2004 на 2011-08-14 12:18:24
Какви са тез болни мозъци бе:lol::lol:
published by mashinabg на 2011-08-15 21:33:25
независимо , че се "борят за правдата", тези хора са с психични отклонения. те са социопати (виж как се обличат, живеят , държание и пр.)и агресори - дори онзи ненормалник ML(master legend) с неговите свръхестествени сили е въоръжен с нож (с над 20см. острие);да не споменавам mr Xtreme с неговите техники по куклата ... тези хора са точно толкова опасни колкото и онези които извършват престъплението, а може и повече
published by procletnic на 2011-08-14 23:24:41
но има каде да се приберат да спят. Но Германия е богата държава и може да си го позволи, а ние сме бедни и неможем. И защо сме бедни? Еми не е само заради корупция и не е само заради самите нас. Системата е така устроена, че силните икономики да забогатяват на гърба на слабите. Всеки ден гледам как хората се сочат един друг и се обвиняват взаимно за проблемите на държавата, а и за собствените си. Хората са заблудени да мислят, че тази система им дава свобода на избор. А тя всъщност ни ограбва, морално и материално.
published by procletnic на 2011-08-14 23:23:30
Извинявай, но точно "комунистчетата" имат най-екстремната социална политика, коментарът ти звучи тъпо, защото цялата им идеология се крепи на това. А това че аз и ти и шепа други хора може утре да помогнем на 10тина бездомника няма да оправи останалите 10 хиляди. Единствено държавата може да го направи, а тя от своя страна е с вързани ръце понеже няма средства, след като определени пари потънат в определени джобове. Да вземем Германия за пример, там няма бездомни, защото държавата им предоставя жилище. Може да скитат по улиците и да бъркат в кофите, но има каде да се приберат да спят. Но Германия е богата държава и може да си го позволи, а ние сме бедни и неможем. И защо сме бедни? Еми не е само заради корупция и не е само заради самите нас. Системата е така устроена, че силните икономики да забогатяват на гърба на слабите. Всеки ден гледам как хората се сочат един друг и се обвиняват взаимно за проблемите на държавата, а и за собствените си. Хората са заблудени да мислят, че тази система им дава свобода на избор. А тя всъщност ни ограбва, морално и материално. Вече имаме едно лумпенизирано младо поколение, а малцината интелигентни млади хора масово се изнасят в чужбина.
published by Akimo на 2011-08-15 04:24:26
Прочетох няколко доста верни коментари с които съм съгласен.

А за тези които си мислят, че тези хора са болни мозъци, бих им казал, че тези "болни мозъци" поне се опитват да направят нещо в сравнение с вас, които като видите някакво престъпление стоите и си драпате т*ш*ците.

Благодаря на ъпа за този филм :)