http://www.ps3break.com/faq/ Надявам се това да отговори на някои от въпросите. Аз лично си купих ps3 донгъл, което не е точно флашка, а мисля, че има и микропроцесор вътре. Можете да си го купите от сайта, макар че не знам дали има доставки до България. След като имате въпросния аксесоар се тегли софтуер, който се качва върху него. В сайта има инструкции как се прави това. След като е готово, ако сте с PS3 Slim трябва да извадите кабела за захранването и джойстици, ако има включени в конзолата. Слагате донгъла в 1 от USB портовете, вкарвате кабела за захранването и като натиснете бутона за включване много бързо трябва да натиснете eject бутона. Имайте предвид, че номера става само ако Blu ray drive-а е празен. Иначе хак-а не работи. След това си пускате open manager или gaia manager или каквото там използвате, вкарвате оригинален диск в конзолата, зареждате си играта и това е цялата философия. Надявам се да съм помогнал, на мен поне нямаше кой да ми обясни тези работи. Ако още не сте сигурни как става потърсете в гугъл и ютууб.