ArenaBG
mobile spot 4
published by zxvf на 2007-10-30 16:44:48
Вашето мнение относно Fear and Loathing in Las Vegas може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by Hatrist на 2007-10-30 16:49:56
Жив и здрав да си. ;)

Приятно гледане!
published by Choki на 2007-10-30 17:55:52
хахахха няма просто друг такъв филм..който не го е гледал да се захваща :)
published by 4i4i на 2007-10-30 19:10:28
БРАШО братле!!!!! Класика! :thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup:
published by drith на 2007-10-30 19:12:07
. . .
published by YURITO на 2007-10-30 20:46:38
Един въпрос... за какво ги сплитвате така грозно? Хардовете станаха по евтини от дисковете, пък ако случайно някой иска си го запише да си купи по-голям формат диск примерно dvd9 dual layer, вместо да си купува два двд5 диска. Не виждам проблем в това. Сега към ъплоадъра да ми каже как като го имам на хард диска и искам да си го шерна и ще го държа вовеки веков на харда или поне докато не изпуши, как по дяволите да го сторя сега, а съм сигурен че до седмица няма да има и следа от сийда. Не може да се угоди на всички ясно ми е това - едни искат да е разделен други като мен не. Моето мнение е да се шерне както си е енкоднат, пък после които както иска да си го муксва, не е ли така по практично? Има си и специален раздел обяснено във форума на арена как се муксва не е ядрена физика, мисля че всеки би се справил. Толкова от мен П.П. ако може някой да пусне сийд на Underworld.Extended.Cut.2003.720p.HDDVD.DTS.x264-ESiR че изгубих представа за времето от кога ми е в даунлоад листата юторента.
published by Hatrist на 2007-10-30 22:14:03
YURITO,
Приемам коментарът ти към мен, защото аз съм виновника за сплитването на филма. По мое лично мнение, смятам че е по-удобно в случая филма да бъде на части - не ме разбирай погрешно, искам да мога да си пусна филма и да го гледам без досадно прекъсване за смяна на двата DVD5 диска. Проблемът е там, че DVD9 все още не се ползва толкова много, примерно аз не съм купувал никога такива дискове. Пък и след като не е проблем някой да си купи DVD9, какъв е проблемът при теб точно за този филм да си купиш две DVD5? Не искам да се заяждам, но не виждам проблем във факта, че филма е разделен. Ако наистина много, ама много държиш на цялата несплитната версия, която е 6GB и нещо, съвсем спокойно можеш да я намериш в интернет.

---

Филмът, а особено книгата, за мен са изключителни. Не ми е до аргументи сега, просто изказвам лично мнение, както и препоръка към всеки, който се чуди дали да го гледа.
published by mutha на 2007-10-30 22:54:27
Split-ването е по-удобно ЗА ВСЕКИ ЕДИН. Мисля, че коментарите са излишни. Файловете могат да се обединят с mkvmerge без проблеми. Благодаря, че качват split-нати!:thumbsup:
published by YURITO на 2007-10-30 23:59:04
[b]@Hatrist[/b]не ме разбра, аз филмът си го имам и си го пазя на харда същият този релииз на ESiR. Това което лансирах е не за разделянето, а за сиийдването, не мога да го сийдна след като е качен разделен. И тука още някой се обади ни в клин ни в ръкав, че е добре да се качват разделени, никой не е сакат всеки може да си ги раздели, процедурата не е сложна. Но както и да е, не искам да омаловажавам ничии труд, нито да водя спор. За филма с една дума - уникален, признал съм го лудница е, ефектът му е потресаващ.
published by Comodo на 2007-10-31 00:19:01
Проблема, че е на два диска е много ясен и сега ще ви го кажа. Тоя филм се гледа така, че няма да си в състояние да смениш дисковете.:lol:
ПС книгата излезе на български преди около седмица. Не знам превода как е, аз съм я чел на англиски.
published by Hatrist на 2007-10-31 09:03:58
Книгата я има на български от повече от седмица. Иначе аз имам и на английски книгата, но в електронен вариант.
published by quizac8 на 2007-11-03 01:34:05
Благодаря за невероятната история и прекрасния филм. Препоръчва се да се гледа многократно, докато все се намира нещо незабелязано предишния път.
Да не пропусна и удобното сплитване. По-горе се водиха спорове за полезността му но на мен лично ми бе просто необходимо след като не открих програма за сплитване на mkv, а само такила при които крайния формат е друг но не и началния. Ако не ви затруднявам моля посочете ми някоя или няколко програми за mkv split-vane та да си сцепя и останалите твърде големи файлове.
published by offtopic на 2007-11-04 21:15:45
:baby::wizard::devil::yikes::indian::alien::ike::pimp::Boozer::ninja:8):D
любимият ми филм, всеки път ми вдива настроението на макс ...
published by psychonaut на 2009-03-03 11:22:38
Има ли някъв шанс за се сийдне с повече от 1 сийдър или поне въпросния 1 да пусне повече от 20к? От 28ми февруари се точи и в момента е на 21%, което значи, че в по-вероятно XP да бъгне преди да изтегля филма. Тенкс а лот.