Подкарах играта на виста без никакви проблеми - за тази цел съм си инсталирал и ХР и виста на един същи комп - не е никак сложно, просто трябват два отделни дяла за двете операционни системи и един трети за информация.
Та за играта, върви ми на шест - имам як комп. Но играта е пълна скръб. Минах туториала и почнах първата мисия. Не знам каква real time strategy е това, ама управлението на единиците е ужасно. Не може да избереш едновременно няколко единици или всички, а трябва да местиш всяка една по отделно. Нямаш общ поглед върху целия терен, а гледаш пре очите на някоя избрана единица. Резулат - пращаш разни единици насам натам и им загубваш дирите къде са. Нападнат те - докато разбереш къде си, пък къде са другите ти единици, пък докато им дадещ команда на всяка от рях поотделно да се мръдне,,,,, Аз съм върл фен на стратегиите - но тази игра така ти връзва ръцете, че никаква стратегия не може да направиш, та камо ли да я осъществиш. И така зарязах я още на първата мисия. Рядко ми се е случвало игра толко бързо да ме издразни.