ArenaBG
mobile spot 4
published by ABGTeam на 2016-02-03 03:57:44
Вашето мнение относно Steve Jobs (2015) може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by silmarion на 2016-02-03 23:44:07
Мили хора-прощавайте!Толкова съм шокиран от съдържанието на филма,че не смея да коментирам качествата му.Само аз ли се чувствам унизен или наистина всичко е пари?Ако не съществуваха хора, като Стийв Джобс и Бил Гейтс не би имало, кой да измисли Линукс пред, който се прекланям!Не съм против тях,защото съм фен,но бих искал да знам,КОЙ ми пробутва тяхната истина за достоверна и единствена.За мен тя е следната-Linux (Линукс) или GNU/Linux е общото название, което се дава на всички операционни системи, основаващи се на ядрото „Linux“ и системните инструменти и библиотеки от проекта GNU. Различните такива операционни системи се наричат Linux-дистрибуции, като те се различават по това с какъв друг софтуер пристигат. Linux е флагман и един от най-известните представители на свободния софтуер.Проектът и движение GNU, чиято цел е създаване на нова операционна система свободен софтуер, е основан от Ричард Столман през 1984 г. Софтуерът се разпространява с лиценза GNU GPL, което гарантира бъдещата му свободна достъпност. През 1991 г. към почти завършената операционна система е добавено ядрото Linux, написано от Линус Торвалдс. С Linux GNU става напълно работеща операционна система и това спомага за бързото ѝ разпространение.-//Сега всички цъкаме на АНДРОИД и отново свободният софтуер бе "обязден" от финикииците.
published by lz1kvf на 2016-02-04 23:57:29
Знаеш че когато всичко стане финикийско идва селянина с вилата и от ентелегенцията остава само тази част с IQ по-малко от това на овците :) - кръговрат !
published by torbalan86 на 2016-02-05 00:58:26
Steve Job - робовладелеца на азия. Ей това е прави се на велик и какво заробва хиляди хора. Зомбира хората с уж новите си телефончета. Да има открития ама файда на фона на робството и зомбирането !
published by grle12 на 2016-02-06 00:27:54
Ама ти видял ли си зомби с вила ????? Ха ха ха ха ........
published by grle12 на 2016-02-06 00:34:02
Номера е ....... селяни няма ...... и те горките станаха зомбита..........
published by plamenbp на 2016-02-08 00:29:11
Не станаха ли прекалено начесто филмите за Джобс - 2013 с Аштън Къчър, 2015 този, 2017 сигурно чакаме друг. Нищо против човека, лека му пръст, но май няма друг, за който да се правят толкова често филми. Или Холивуд гледа да изтиска всичко от смъртта му ;-/