Мили хора-прощавайте!Толкова съм шокиран от съдържанието на филма,че не смея да коментирам качествата му.Само аз ли се чувствам унизен или наистина всичко е пари?Ако не съществуваха хора, като Стийв Джобс и Бил Гейтс не би имало, кой да измисли Линукс пред, който се прекланям!Не съм против тях,защото съм фен,но бих искал да знам,КОЙ ми пробутва тяхната истина за достоверна и единствена.За мен тя е следната-Linux (Линукс) или GNU/Linux е общото название, което се дава на всички операционни системи, основаващи се на ядрото „Linux“ и системните инструменти и библиотеки от проекта GNU. Различните такива операционни системи се наричат Linux-дистрибуции, като те се различават по това с какъв друг софтуер пристигат. Linux е флагман и един от най-известните представители на свободния софтуер.Проектът и движение GNU, чиято цел е създаване на нова операционна система свободен софтуер, е основан от Ричард Столман през 1984 г. Софтуерът се разпространява с лиценза GNU GPL, което гарантира бъдещата му свободна достъпност. През 1991 г. към почти завършената операционна система е добавено ядрото Linux, написано от Линус Торвалдс. С Linux GNU става напълно работеща операционна система и това спомага за бързото ѝ разпространение.-//Сега всички цъкаме на АНДРОИД и отново свободният софтуер бе "обязден" от финикииците.