ArenaBG
mobile spot 4
published by paynera на 2009-08-03 16:27:47
Вашето мнение относно Stargate SG-1: Children of the Gods - Final Cut може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by zakvoline на 2009-08-03 17:15:09
това си е стария старгейт или нещо друго?!
published by BAI HYI на 2009-08-03 17:41:11
tova da ne sa purvite epizodi ama napraveni v film?
published by daemon на 2009-08-03 17:47:35
:thumbsup: 10x на ъп-а, много хубав филм
ПС: Някой може ли да ми каже, освен The Ark of Truth и Continuum и този, има ли и други филми след сериала, не броя първия филм с Кърт Ръсел, той е преди сериала.
published by mude на 2009-08-03 17:49:46
Stargate: Extinction трябва да излези през 2010.
published by radkolev на 2009-08-03 17:50:38
:(2009 ????????????????????????????????????? :thumbsdown:това е пилотния епизод към първият сезон, не се лъжете да сваляте ако го имате , надявам се да не е умишлена грешка
published by paynera на 2009-08-03 17:52:36
Това е "ремеик" на първия филм, както пише в описанието, филма точно преди сериала.
published by radkolev на 2009-08-03 17:54:04
....... то си пише , ама някой трябва да прочете преди да сваля :lol: извинявам се
published by paynera на 2009-08-03 18:16:32
Грешките са по не внимание ;) филма е от 2009 година, "ремейк" е пише го!
published by danailch на 2009-08-03 18:38:46
Римейк значи да снимат целия филм на ново. Това не е никакъв римейк, а просто Final Cut на филма от 1997, което грубо казано значи, че има махнати или добавени сцени. Това според мен не го прави филм от 2009, защото по същество филма не е променен.
published by paynera на 2009-08-03 19:01:44
Първо филма е от 1994, а сериала е 1997, римейк е защото е направен с артистите от сериала, ако си гледал филма от 94 ще разбереш.
published by paynera на 2009-08-03 19:22:32
Нямах време да го разгледам, но сега го направих. И съм написал в описанието. Ъплоудърските правила не ми позволяват да редактирам нищо по торента, издърпах го така и така го качвам.
published by JoperXP на 2009-08-03 20:01:07
Ей, ама много глупости изписахте значи. Ремейк на филма от 1994, римейк на сериала, римейк на Кръстникът...
Оригиналният Children of the Gods е двуепизодния пилот на сериала, който не е римейк на филма от 1994-та а негово продължение. Това тук, както някой вече спомена е леко преработена версия. Махнати са няколко сцени, които не подхождат на по-късно утвърдения стил на сериала и героите (например сцената с чисто голата жена), добавени са други сцени, които са били заснети, но не са били включени, вкарали са малко съвременни ефекти на места и т.н.
published by Strainer на 2009-08-03 20:34:59
Когато Аманда беше още млада и пухкавичка... Е, тя и сега не е по-зле де :D
published by paynera на 2009-08-03 21:20:00
Да прав си много изписахме, така е както казваш, сцени са добавени и ефекти.
published by paynera на 2009-08-03 21:28:34
:) ми да ти кажа ще се чака накой доброволец хах :) някой от http://subs.sab.bz/ или http://subs.unacs.bg/.
published by evroimport на 2009-08-04 12:46:03
Много благодаря за ъплоуда.Онзи ден докато проверявах в сайта на Старгейт за премиерата на новия сезон ми направи впечатление рекламата на именно този ''филм''.
Радвам се че толкова бързо след като е излязал на бял свят го намирам туй.За който не го е гледал или чака субтитри ще кажа не филма е 1 към 1 с оригиналните първи два епизода от сезон 1.
Иначе казано "Деца на Боговете" за пореден път ми напомни колко невероятно и леко объркващо започва сагата оплела в себе си 10 сезон + 5 Атлантис + 3 пълнометражни филма + 2 които в момента се снимат + чисто нов сезон на Старгейт Вселена.
Но за съжаление останах леко обиден.Оценявам че от MGM са решили да заменят всички анимации по вихрушката на портала,да преанимират всички сцени с глайдерите и бойните сцени,но да ми орежат така важни моменти от филма,немога да им го простя.
Със сигурност има хора които разбират повече от мен,затова ще помоля някой да ми каже кои точно са добавените сцени че нещо не видях.
Най-силно впечатление ми направи че са махнали "заразяването" на Ковалски със симбиота, премахнали са голата част от сцената със трансформацията на Ша'ре и най-вече са отрязаля култувата реплика на Саманта при първата среща с Джак, когато казва че "И само , защото репродуктивните ми органи
са вътре а не отвън ... ... не означава , че не мога да се справя с това с което вие можете".Това няма да им го простя.

Дано на вас ви хареса толкова колко на мен оригинала и ме накара да се запаля с вселената на Старгейт.

Вечна памет на Дон. Дейвис.Нека почива в мир.Без него никога няма да е същото ........
published by evroimport на 2009-08-04 12:47:20
+ чисто нов сезон на Старгейт Вселена.
Но за съжаление останах леко обиден.Оценявам че от MGM са решили да заменят всички анимации по вихрушката на портала,да преанимират всички сцени с глайдерите и бойните сцени,но да ми орежат така важни моменти от филма,немога да им го простя.
Със сигурност има хора които разбират повече от мен,затова ще помоля някой да ми каже кои точно са добавените сцени че нещо не видях.
Най-силно впечатление ми направи че са махнали "заразяването" на Ковалски със симбиота, премахнали са голата част от сцената със трансформацията на Ша'ре и най-вече са отрязаля култувата реплика на Саманта при първата среща с Джак, когато казва че "И само , защото репродуктивните ми органи
са вътре а не отвън ... ... не означава , че не мога да се справя с това с което вие можете".Това няма да им го простя.

Дано на вас ви хареса толкова колко на мен оригинала и ме накара да се запаля с вселената на Старгейт.

Вечна памет на Дон. Дейвис.Нека почива в мир.Без него никога няма да е същото ........
published by evroimport на 2009-08-04 12:48:11
трансформацията на Ша'ре и най-вече са отрязаля култувата реплика на Саманта при първата среща с Джак, когато казва че "И само , защото репродуктивните ми органи

published by JoperXP на 2009-08-04 19:20:55
Ами аз го обясних на предишната страница. Махнати са неща, които не пасват на стила на сериала или героите. Голата сцена по никакъв начин не се връзва със статуса на семеен сериал. Още повече тук говорим за пълна голота. Повечето сериали дори една гърда не си позволяват :) Относо репликата на Сам, ами ако се замислиш за характера й сам ще се усетиш, че ама никак не и подхожда тази реплика. Липсващата сцена със заразяването на Ковалски е защото са искали това издание да изглежда като завършен филм, иначе е трябвало да включат и следващия епизод към "филма" :)
Повече инфо какво добавено/изрязано/променено: http://www.gateworld.net/news/2009/07/review-stargate-sg-1-children-of-the-gods-final-cut/
published by JoperXP на 2009-08-04 19:22:11
този "филм" :)
Повече информация какво добавено/махнато/променено: http://www.gateworld.net/news/2009/07/review-stargate-sg-1-children-of-the-gods-final-cut/
published by DWR на 2009-08-06 19:42:06
Ето и [url=http://subs.unacs.bg/get.php?id=51557][color=red]субтитри[/color][/url] от мен. Дано ви харесат! :)
published by paynera на 2009-08-06 22:23:24
Вече има subs приятно гледане :cool:8);)
published by MALEBI на 2009-08-07 21:57:54
от цялата тая работа не разбрах защо е направен тоя филм щом сериите са същите !явно преливат от пусто на празно ,можеха да направят някой нов епизод по филма !:lol:
published by kumaneca на 2009-08-26 22:56:10
Направо съм потресен. Хората казват, че новото е добре забравено старо ама да бяха поизчакали поне още 10 години.
published by BraveHand на 2009-09-23 06:29:08
Или поне на 3D да го бяха направили... Чак пък толкова не са напреднали анимациите от първия епизод, до сега :) Ако искаха да впечатлят някой, да бяха направили триизмерна версия и ДВД-то да се продава с очила за домашно 3-Д кино, както е Полярен Експрес, примерно.
Ако ще са оригинални, да е както си трябва :D
published by dunblane на 2010-04-06 11:38:21
Най-добре да направят пълнометражен филм, с който Старгейт Атлантис да приключи или поне да придобие завършен вид. Впрочем чувам, че такова чудо се прави, но нещо бая време мина. Няма ли да го правят най-накрая? Къде къде по-добре би било от това да гледаме стари серии на SG1. Все едно не сме ги гледали по сто пъти. И какво? Добавили нещо, махнали нещо, поизпипали малко, но така или иначе е гледано. А и да не забравяме, че ако има нещо в SG1, което не е интересно, то е в първите няколко сезона.