Ще ти отговоря Иветед, ще е проява на неуважение от моя страна да не го сторя. Торента ти се харесва и сваля, то се вижда. Но си мисля, че не е най-доброто, което си качвала, хората сами ще си преценят за себе си. Дори и да няма кой знае какъв интерес към този торент, сигурен съм, че утре ще ни предложиш нещо доста по-добро и ще забравиш неуспеха на Сталниград. Но защо когато човек изкаже мнение не в ущърб на неската армия веднага наизскачат цяла дузина промити мозъци и започват да крещят- нацист, скинар (червените пътъчки означават точно това), антиглобалист, фашист и т.н. та направо скандали стават?! Ако хората, които са свалили твоя торент и не са останали доволни от филма, но им е било неудобно да си изкажат мнението после са съгласни с мен, то и те ще си замълчат и други на тяхно място ще свалят и псуват. А тези, които го харесват ще сипят похвали та леле мале. Знаеш ли колко пъти съм се подвеждал по такива лицимерни коментари? Достатъчно е да ти кажа, че именно заради такива скалъпени и подмазвачески коментари, че филма е супер преди време сам се набутах и свалих великия Сталинград, но в друг сайт. Пак казвам, с цялото ми уважение към труда ти тук вкусовете ни се разминават и аз стоя от другата страна на обсадата. ;)
Относно предупреждението ми към останалите, че ще бъдат жертви- тъй като си уважавана дама ще ти поднеса своите извинения за тези мои думи, но няма да променя мнението си. А да, на някои филма ще им хареса и мога да им предложа още един-два такива като него, след които ще могат да се самоубият от тъпотия без угризения на съвестта! :thumbsup: