ArenaBG
mobile spot 4
published by thefolenangel на 2015-08-07 19:54:08
Вашето мнение относно Interny / Stajanti Season 01 [BG Audio] може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by minim4l на 2015-08-08 15:55:21
Втори сезон ще има ли?
published by thefolenangel на 2015-08-08 21:52:06
Сега виждам, че никой не пише за сериала.
Нека да кажа няколко думи аз - тогава. Въпреки, че като записващ съм малко пристрастрен.
Аз лично го намирам за комедия, която не ме кара да се замислям дълбоко. Нещо, което, следва да ВИ отпусне.
Главният герой е магнетичен и увличащ.
Бих стигнал до крайности, казвайки, че този сериал се превърна в задължителната ми глътка смях.
Или с други думи. Забавен, смешен, весел, предразполагащ към хубаво настроение, а също и професионално сниман,
с прекрасни актьори, добри сценаристи и на фона на чудесна класическа музика!
Една толкова приятна изненада от Русия, нямаща нищо общо
със шаблонните комедийни сериали с изкуствен смях на фона, които сме гледали досега.
Препоръчвам силно.
published by BOTEB на 2015-08-10 10:27:51
Да благодаря предварително за труда на уплоадера, и на всички онези които отделят време да саберът даден сериал в 1 по сезони или всичко до момента на 1но място. Сериялчето е подобие на др. Хаус , но е доста по-близко до нашата реалност като цяло :) Приятно гледане
published by TPAKTOPUCTA на 2015-08-15 21:45:03
Уникален сериал. Благодаря на ъплоадера. thefolenangel го е казал най- добре, супер разтовараща комедия. За два дни изгледах 20 серии.
published by galiv на 2015-08-16 19:27:03
Поздравления за ъплоудера. Прекрасен комедиен сериал. Истинско удоволствие за душата в напрегнатото ежедневие.
published by predator_russe на 2015-12-22 00:34:16
Това са първите 3 сезона а не само 1ви сезон!