ArenaBG
mobile spot 4
published by zxvf на 2012-11-29 11:53:46
Вашето мнение относно Premium Rush може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by masimo1 на 2012-11-29 15:34:15
Някой ще ми помогне ли?Защо филма не е цял,а в торента излиза като отделни части по 19,20 минути и как да открия в торента къде са субтитрите,не са обозначени,не тръгват автоматично сами,както при други професионално качени субтитри,вярно,е ,че не съм хакер и на ТИ с компютрите ,но от години свалям филми и не съм попадъл на такъв случай,като сваля торента вътре в папката да няма цял филм, а отделни части като клипчета и няма субтитри и пише,че са в торента,как се гледа това нещо и защо въобще е качено тук така,а не по стандартния начин,както всички останали качват филми???
published by dimbel на 2012-11-29 16:25:13
До - masimo1; Много просто. Филмът е DVD формат. Когато се свали трябва да се гледа през player, който да поддържа този формат. Като например - VLC media player. Ако го имате инсталиран, той има БГ-меню, маркирате папката, която искате да отвори, т.е. - VIDEO_TS и филма тръгва.
published by mardafi на 2012-11-29 17:03:52
дори не е смешно
published by tedikey на 2012-11-29 23:31:58
направо си е трагично, от години сваля филми и не е попадал на такъв случай. направо незнам какво да кажа повече !!!