ArenaBG
mobile spot 4
published by TeamSoftware на 2007-08-11 23:04:24
Вашето мнение относно Sothink.DHTML.Menu.8.0.(Build.070807).Cracked-SND може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by faicheto на 2007-08-12 08:06:43
Е то бива да си тъп, ама чак толкова захлупен, че да не можеш да си преведеш 3 изречения :lol:
published by mitakvd на 2007-08-12 12:37:41
Нещо не работи интеграцията с Dreamweaver CS3. Като го пусна оттам крака не работи.
published by Thugga на 2007-08-12 20:24:49
Еми от тея захлупените съм начи.Не можем всичките да раздаваме хляб като тебе...
published by Dreakman на 2007-08-14 04:42:48
[b]Съгласен съм с FlashGett[/b]
published by camuel на 2007-08-14 20:09:42
Айде, няма нужда да си превеждаме с webtrance. Рядко некадърна програма. Жал ми е за хора, които разчитат на качествен превод:

Менюто на Sothink DHTML е най -популярното JavaScript "паднете" в момента намерен в мрежата от производител в меню. То покрива цялата ваша система от меню от мрежа на DHTML неизбежно и повече. С нашия нов интуитивен потребителски интерфейс, то създава изцяло лесно менютата "падни" на изобразен наблюдател в кръст в оптичен режим на редакция. Вие можете да създадете модни менюта на DHTML в минути с нашите често обновени шаблони. Настройки на папка с ресурс и голямо оптимизирано публикуване ви водят за да прибавят менюто "падни" към вашите страници като бърз и лесен
published by Havelock Vetinari на 2007-09-02 02:46:42
Муахахахахаха.... рядко тъпа програма наистина.... под масата съм от смях:D:smart: лол
published by ABGTeam на 2007-09-12 17:10:00
Ами то най-малкото ако не знаете английски на дали и самата програма ще ви е необходима.Г-дата ъплоудъри да не са ви длъжни да превеждат.Те свалят от чужд тракер и качват тук.На вас какъв ви е проблема.Тях някой пита ли ги дали им е добре да си губят от собственото време за да може такива като вас да се радват.Никой не им дава пари да си губят времето.Правят го на добра воля, а вие искате да седнат и да ви превеждат!Ами нестава така номера.Тази програма въобще не ми се вижда за хора които не знаят английски.Само от първите изречения ми стана ясно, че не е да си редактирате снимките.... поне кажете едно БЛАГОДАРЯ!Ем благодаря на ъпера... :D8):cool: