ArenaBG
mobile spot 4
published by kainy на 2008-02-13 21:10:15
Вашето мнение относно Sonic.the.Hedgehog.RARFiX.PAL.XBOX360-DNL може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by CINEMATICS на 2008-02-13 22:09:28
Соник , супер марио , покемон се ше ка4вате донки конг , ае аз тоя х360 за тея мизерии ли сам го зел да играя?? В ерата на нинтендо ли искате да ни варнете , мен ако ми се играе на соник ше хода си зема сегата от мазето .. повтариам за 100 тен път качваите по стоиностни заглавия или по добре ништо не качваите тея 2ву слоини двд та не ги раздават безплатно......
published by naidenpm на 2008-02-13 22:13:14
Браво! Игричката е супер :thumbsup:
published by kainy на 2008-02-13 22:14:20
Ама никой не те кара да сваляш... Първо не може да ми кажеш, какво трябва и какво не трябва да се качва... Гледам да качвам всичко "стойностно" и когато мога пускам по нещо от този тип - централизирано към определена публика или по рекуест. Така че без изблици на недоволство. Щом не ти се хаби диск за нея, не го хаби. Но запомни, че много хора имат малки дечица, които също искат да играят на игрички и това не е причина да дадат 500 кинта за Нинтендо, само щото качването на подобни игри е под нивото на някои потребители!

Запомнете! Лоша игра няма, стига да има кой да я играе!
published by pit_booth на 2008-02-14 10:23:42
Соник , супер марио , покемон се ше ка4вате донки конг , ае аз тоя х360 за тея мизерии ли сам го зел да играя?? В ерата на нинтендо ли искате да ни варнете , мен ако ми се играе на соник ше хода си зема сегата от мазето .. повтариам за 100 тен път качваите по стоиностни заглавия или по добре ништо не качваите тея 2ву слоини двд та не ги раздават безплатно......

cinematics ало неблагодарник такав следващия пат като решиш да пишеш такива коментари си помисли какво си качил ти или направил за геимарите в арена защото от такива примадони като тебе ми се повраща..ЕБАХТИ НЕБЛАГОДАРНОТО ПЛЕМЕ..ТАПАК..:ras::ras::ras:
published by jmuda на 2008-02-14 11:56:30
Просто няма нужда от излишни нерви колеги! От неблагодарни "недорасляци" с промити шутърски мозъци няма отърване, по мое мнение може би трябва да бъдат нахранени и с "банани" по някое време, но като пораснат ще осъзнаят що за простотий са плявили! А по въпроса дали са ценни такива игри - ТЕ СА НАПРАВО ЗЛАТНИ!!! Благодаря:thumbsup:
published by n00b5t3r4 на 2008-02-14 12:26:33
омг... :lol:... като не ти харесват игрите варви в ская и си ги дърпай сам... Кейни поне се е потрудил(независимо дали няма да я харесат!) играта е 6 :thumbsup:
published by Leasy на 2008-02-14 17:21:18
Алоха. :)
Съвет: ако не ви се играе играта - не я теглете. Много по-лесно и бързо ще бъде просто да я подминете, отколкото да засипете ъплоудъра с гневни коментари.
Е, ако ви се занимава - ок... само внимавайте да не минете границата между критиката и обидата, защото ще летят глави.
published by kainy на 2008-02-16 08:30:27
Стига се оливахте...

Всеки има правото да изкаже отрицателен коментар за даден торент / игра. Обаче никой няма право да ми казва, какво трябва да качвам. Когато почнеш ти да качваш игрите, няма да качваш детски игри. После някога, ако някой се преебе да ти даде дете, ще видиш, че и те трябва да се занимават с нещо, а наличието на Wii не е оправдание Xbox 360 да е само за сериозни неща.

П.П. Далеч не съм качвал главно детски игри и смятам да поправя тази грешка.
П.П.2. Всички "гневни" коментари до тук изтрих, но занапред няма само да ги трия. Затова се сдържайте в караниците си и най-малкото се аргументирайте по-добре в подобен спор, без да се псувате индиректно и обиждате.
published by josko_rosko на 2008-04-28 08:27:47
как да я иноталвам
published by zlatinadd на 2008-05-22 11:59:36
Ex de da ima i za iso:'(javascript: SmileIT(':\'(',document.forms.comment.comment);
javascript: SmileIT(':\'(',document.forms.comment.comment);:'(
published by zlatinadd на 2008-05-22 19:08:35
ex daima i za iso:'(
published by zlatinadd на 2008-05-22 19:10:12
ex coga i za iso:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(
published by advensve на 2008-12-20 09:33:17
на мен ми иска някаква картинка някой който я играл можели да ми я изпрати скайпа ми е grinasten2