ArenaBG
mobile spot 4
published by ABGTeam на 2018-09-12 13:52:28
Вашето мнение относно Solo: A Star Wars Story (2018) може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by georgidenkov на 2018-09-12 16:17:33
Проенете аудиото да е на английски
published by ZonanFrea на 2018-09-12 19:04:27
Филма е като спомен от отдавна забравен сън, но не така завладяващ.
Като да се "спукаш" от Радост само 'дето тук се издуваш в постоянно очакване да експлодираш.
Вкарва те точно във времето и мястото, но в момента когато съзнанието ти трябва да полети през пропастта се усещаш застинал на ръба.Без патос и въодушевление, с приятна доза хумор, що-годе добре скалъпена история но разказана малко на тагадък.
С почти "Скочил" но в никакъв случай "Излетял" връчвам специална награда за участие на Рон Хауърд - Книжка, линийка и химикал и го оставям да гледа Зарята на Другите с надеждата, че следващия път може и да достигне звездите.
published by metalguy на 2018-09-12 21:12:11
Това истински блурейрип ли е или пак някаква китайска камера?
published by snuupy_bad_azz на 2018-09-12 23:36:19
Не само че не е завладяващ, а даже е отегчителен....актьорите дразнят, особенно главния..по добре да спират да правят други серии че съвсем ше отиде коня в реката..:)
published by onzii на 2018-09-13 21:31:16
Очаквам с нетърпение историята на Джаба. :)
С тези епизоди малко се разводнява основната история. Тука нямаше един джедай , силата не се появи а звездата на Смърта въобще.
Въпреки всичко на мен ми хареса историята и очаквам поредния епизод около нова година.
published by pugish на 2018-09-14 01:53:32
Е все пак си е на Disney... :) но за едно гледане става.
published by Heer на 2018-09-15 03:10:01
Хайде сега признайте си, ако не бяхте гледали първите стари 3 серии това щяхте да го сложите в категорията нискобюджетен филм за телевизията.
Единственото свястно нещо, което е направил този изключително некадърен режисьор и посредствен човек е готина дъщеря, но явно обясненията могат да са 2: или не си е стояла много много вкъщи, или не е негова.
Не се заблуждавайте, ако Отмъстителите са 10, това е макс. 0,2 от 10. :))
published by pechkov на 2018-09-15 17:32:43
Според таймлайн-а действието в "Solo" се развива някъде между "Епизод III (Отмъщението на ситите)" и "Епизод IV (Нова надежда)". Хан Соло тепърва получава кораба за себе си, и още не се е срещал с Люк. Също така точно в този филм виждаме част от началото на бунта и организацията на бунтовниците. Така че ако искате да бъдете фенове на Star Wars, бъдете най-вече зрители а не хейтъри, и осмисляйте сюжета, а не искайте само екшън, светлинни саби и джедаи, дето скачат на 200 м височина.
published by metalguy на 2018-09-15 20:50:40
Айде стига с тъпи коментари за филма, че като гледам колко кинокритици са се навъдили в нета направо ми е бедна фантазията.
Филмът е на Дисни и е правен за широка публика. Ако очаквате някой мрачен екшън с елементи на хорър жестоко сте сбъркали. И на мен ми се иска, ама няма.
Нали после трябва да се купуват играчки, дрешки и прочие свързани стоки, които вадят повече пари, отколкото самия филм, така че или си размърдайте допълнително въображението, или гледайте нещо друго.
published by atomic на 2018-09-17 21:49:21
От нямане какво да се гледа, наложи се да гледам и тази междинка. Мнението ми е, че е най-читавия от новите, като сценарии, като игра, като актьорско присъствие. Бетани, Харелсън и младия Соло Еренрайх, Глоувър вдигат много нивото. Емили Кларк и Нютън не ги слагам в бройката, защото не ги харесвам и не смятам, че са нещо забележително. Серията е една класа над другите. Правена е за големи хора защото имаше лека заигравка с фиминистка тематика, равенство, въдворяване на мир на вече мирни планети и тн. Може да се гледа дори два пъти. Има си послание, романтика, екшън и хумор.
published by Gabi_25 на 2018-10-06 14:47:03
Погрешно посочено аудио.....променете го.....торента е с GB аудио а не с BG...!!!!
published by reefa на 2019-02-19 13:51:00
Феноменален ! Почти нямам забележки. Не мога да кажа,че съм die hard фен на серията, но съм гледал всичките. Филма си е глътка свеж въздух насред всички глупости, които се правят. 9/10