Огромни благодарности на ъплоудера и преводача за възможността, която ни дават да видим филма "Сноудън" на режисьора Оливър Стоун със субтитри на български език. Този филм изтеглих преди няколко месеца от руски сайт и го гледах веднага , но тъй като познанията ми по руски език са доста слаби щом като видях, че в настоящия сайт е със субтитри на български език веднага го изтеглих с оглед по пълното и цялостно възприятие на филма. Направих контролен преглед, при който установих, че качеството на картината, звука и субтитрите е добро и веднага започвам да го гледам изцяло.Оливър Стоун е един от любимите ми режисьори и имам повечето от филмите му, които могат да бъдат намерение в българските сайтове, като "ДжейЕфКей"("JFK"), "Взвод", "Раден на 4 юли" и прекрасния му документален филм "Премълчаната история на САЩ", а и още други и според мен чест му прави, че режисира филм и за Едуард Сноудън, който направи своя изключително труден избор на живота си, чиито надявам се положителни последици тепърва ще се проявяват в бъдеще.