ArenaBG
mobile spot 4
published by ABGTeam на 2017-01-07 18:51:04
Вашето мнение относно Death Race 2050 (2017) може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by batzerga на 2017-01-08 12:13:03
Не вярвам да е пародия, че хем го има името на Roger Corman (създателя на класиката от 70-те), хем гледаме Manu Bennett и Malcolm McDowell сред имената. Просто филма го пускам да се тегли и да гледам remake на класиката Death Race 2000, благодарение на която тръгба игра като Carmageddon, от който филм играта копира и дизайна на колите до голяма степен.
published by urahaidepak на 2017-01-08 15:33:45
Филма е изцоцване на франчайза, да вземат още някой долар от старите пенсии, които са гледали първия филм и им е харесал.
published by batzerga на 2017-01-08 22:09:14
Каквото беше стария, от '70-те, това същото е и новия филм. Който го е харесал едно време ще го хареса и сега. Никаква разлика в стила, типичния Roger Corman. Препоръчвам да се пусне на стар телевизор с кинескоп за да е усещането 'като едно време'. Пределно ми е ясно, че младежта не е привикнала към пародия на поведението и обществото, както и хиперболизация на насилието, то и за това маестро като Джон Карпентър не твори вече. Та така, за някои Ash vs Evil Dead е 'баси тъпотията, а мене и други си ме/ни кефи. Въпрос на вкус, на повечето както лютото няма да им допадне хич, на други ще им се изпълни сърцето от кеф колко е лют.