Ей накарахте ме да му успамя торента на човека .. първо, не мога да разбера, защо пишете под неговия торент за шоуто на слави, при положение че той няма нищо общо с рипването му !?!?!
И второто, ако сте забелязали преди вакнацията на Шоуто на Слави, само Шоуто на Слави и Господари на ефира се качваха от Sbteam.В момента освен тях се качва и Survivor.
А даже да го нямаше това, в крайна сметка не мога да разбера, защо пищите че не е качено веднага. Да и на мене ми се иска на 5тата минута да е качено, ама все пак този компютър не се ползва само да се правят рипове .. помислете малко, че не сме компютри хората които рипваме..
И в крайна сметка, когато няма форсмажорни обстоятелства, предаването се качва на другия ден .. което всъщност въобще не е толквоа късно, ако нямаш друг вариант да го гледаш
Ей, най-после някой да даде някакъв отговор на някое от многобройните ми запитвания за Шоуто на Слави. След като няколко пъти писах във форума с молба за обяснение за забавянията и не получих никакъв отговор. Това е и причината да напиша и тук. А иначе се радвам че някой все пак рипва и съм му много благодарен, тъй като наистина нямам възможност да го гледам (ако имах за какво би ми било да го търся и на торрент?!?). Но все пак доста пъти вече се качва с 2-3 дни закъснение, което не се е случвало преди ваканцията. Сега вече знам, че с компютъра се работи и по други неща и вече няма да се чудя когато има забавяне и да питам ще се качва ли изобщо. Всичко което бе необходимо е един отговор, а критиката бе напълно излишна. Надявам се ъплоудъра да започне редовно да качва вечерните новини на БТВ за да мога да гледам и тях.
А на sBteam съм безкрайно благодарен, че изобщо се занимава с качването на Сървайвър и Шоуто на Слави.