ArenaBG
mobile spot 4
published by sBteam на 2007-12-19 15:11:50
Вашето мнение относно Slavi.Show.18.12.2007.SDTV.WMV може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by cyclon на 2007-12-19 17:12:23
Шоуто на Славчо, одавна не е готино ;)
published by Fernando_Torres на 2007-12-19 17:35:52
ска ска скасе скасе :lol:
published by integer_gr на 2007-12-19 18:32:22
Искам да кажа че Ставрос Ливикос е абсолютел смотаняк.Аз по принцип съм гръцки гражданин и съм студент в България.Значи певци от рода на Ставрос Ливикос,Сакис Кукос и Сотис Воланис,едно че са почти безизвестни в Гърция,а второ че всичките им песни са с тъпа музика и много просташки текст (долна и мазна чалга).А пък за сметка на това идват в България и се представят като голямата работа.Все едно да кажем че милко калайджиев и Кондьо отиват в Гърция и се представят като най-великите български изпълнители.Не мисля че някой е съгласен с това....Така че не вярвайте на каквото ви "сервират"
published by mprokalakis на 2008-01-07 00:52:31
А пък а съм българка и съм студентка в Гърция и мога да кажа, че integer_gr е на 100% прав. Тук такова име Ставрос Ливикос никой не е чувал, камо ли пък песен негова да знаят. А го описват тука като звезда?!? Наистина не знам къде има място за сравнение между наистина звездите в гръцката музика и такива като Ливикос, Кукос и там другите..Правят музика, която се слуша само в България,защото тука не се продават,защото са им смотани и текстовете и музиката, а да не говорим,че и да пеят не могат.Абе, смешници..