ArenaBG
mobile spot 4
published by Dr3adLoX на 2014-07-12 17:45:13
Вашето мнение относно Skyscratch - The Geoengineering Chemtrail Cover Up (2014) може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by Dr3adLoX на 2014-07-12 19:08:39
филма е много добър. гледайте го.
published by v512 на 2014-07-12 20:31:15
Не остана кой да го гледа! След катаклизма едната половина ритнаха камбаната, втората половина се укрива в землянки от WW2 , а на третата половина и сринаха нета с електро-магнитни оръжия :)
published by Dr3adLoX на 2014-07-12 20:33:11
такава е била Божията воля... :Д
published by ommanipadme.hum.1272 на 2014-07-13 05:26:35
нали на 11 щеще да видим нии невярващите е
Dr3adLoX-че изтормозено комплексирано . или само може да обиждаш хората , и да лъжеш и да са правиш на нещо повече от другите. даже неможе се усетиш как всички те базикат толкоз си ***** . 11 мина и замина а такива пишмян пророци като теб под път и над път измислени от самите себе си , щот просто комлекса за малоценност в теб ти говори не господ и това че ся всички ти са подиграваме е наи доброто доказателство кои е прав и кои не , макар да знам че ся пак ще почнеш да се напъваш, единственното което ще стане е да си изцапаш гащите от напъване нали се сещащ
published by rumen2211 на 2014-07-13 13:44:52
От 2008-2009 година се интересувам от така наречените "конспирации" от всякакъв вид.Изчел съм десетки книги,гледал съм стотици филми,чаках много "дати" на които нещо щеше да става.Определено има някакъв % истина но бих го определил като под 5%.Просто това се превърна в много голям пазар с достатъчна аудитория и се започна с какви ли не неща.Може би най-голямото доказателство за мен са потъналите градове до Индия и Япония.Аз много вярвах,че нещо ще стане като се има в предвид колко много неща се очакваха,но след като последните 5 години напрактика нищо не се случи,вече съм тотално скептичен към всичко.Мисля че всички които се интересуват от такива неща трябва също да са така настроени след тоновете безсмислени приказки за последните години.Ако нещо ще става то ще е свързано с природен катаклизъм заради слънцето,друг вариант просто не виждам.Поздрави
published by Dr3adLoX на 2014-07-13 14:00:34
замислял ли си се, че може би цялото нещо е тест на вярата ти? и след хилядите невероятни факти, които си видял, сериозно ли моята глупава, грешна дата ще те откаже от истината? кой съм аз, че да вярваш в мен, та аз да имам способноста да ти отнема вярата? видял си на базата на какво съм си направил предсказанието и сам си решил да вярваш и ти като мене не си видял явната грешка в сметките, но тва не прави всичко останало лъжа.
published by rumen2211 на 2014-07-13 20:32:16
Никъде не съм казал ,че посочената от теб дата ще ме откаже от нещо.Просто вече не виждам смисъл от такива предсказания.Имаш моето уважение за труда който полагаш последните години в този тракер,за стотиците торенти на алтернативна тематика.Както има доста неща които са изсмукани от пръстите така има и доста неща които са наистина интересни и фундаментални в тази сфера.Проблема идва от там че човек наистина трябва да отдели много и то наистина много време за да отсее вярната информация от тоновете глупости.Но както и много други казват дори и минимален % истина да има в което не се съмнявам това ще промени тотално представите ни за света в който се намираме и по-точно за възприетата ни история.Но не вярвам че този "Disclosure" ще се случи в близко бъдеще.
Поздрави
published by kinglear на 2014-07-14 19:43:06
глупости за невежи и неграмотни