ArenaBG
mobile spot 4
published by ArenaBG.com на 2008-04-26 09:51:30
Вашето мнение относно Silverfall-ViTALiTY може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by nikoga на 2008-04-26 11:18:10
Хммм тая игрица на мен лично не ми хареса. Въпреки че обичам рпг-тата ми тряваха 2 часа за да и се наситя до пълно отвръщение.
published by deadrigranger на 2008-04-26 15:44:38
Абе играта не е толкоз зле напротив красива е и не е лоша като геимплаи , но на фона на ММО-рпг тази не ни представя нищо ново ве4е ми се повръща от ме4ове и магии писна ми ина4е евала на ъпа 4е подуржа разннобразието в саита :thumbsup:
published by mgg на 2008-04-26 19:50:00
iskam da vi popitam tazi igra online li e ???:?::?::?::?::?:
published by bubi23 на 2008-04-27 01:25:21
Само на мен ли ми се струва ,че използва енджина на WoW (war3) ??.Ако е така ,няма да ми привлече вниманието.
published by nikoga на 2008-04-27 15:42:42
Да, не е толкова лоша , но като знам че проклетата игра можеше да стане нещо повече... Пооплескаха я разработчиците и - пък и аз не съм фен на РПГ-та толкова, колкото съм на стратегиите.
published by Sextazy на 2008-04-27 21:10:05
оф стига от тея безинтересни ар пи джи-та все едно и също
published by JleBcKu_FeH на 2008-04-28 01:18:18
Играл съм я и мога да каже,че не е никак лоша.
published by zaekaBG на 2008-04-28 09:41:22
каква е разликата между това и миналото издание:Silverfall: Earth Awakening ???
published by vodach на 2008-04-28 16:04:24
въпроса е каква е разликата между великата Dungeon Siege и тази ? :blush:
published by asas на 2008-04-29 08:31:51
тая игра има мноо лоша графика за тия параметри и за година на производство можеше по добре
published by vankata_mas_ter на 2008-05-02 01:51:10
Това не е за мен :(
published by LEON92 на 2008-05-05 01:16:39
Ако някой иска мулти аре пишете:drunk::lol::lol:
published by nikigolemiq на 2008-05-10 18:19:22
Някой има ли идея къде мога да намеря крак за версия 1.17??
published by georgiki на 2008-05-17 19:28:47
абе кво да кажа вратнах я цялата и ваобще не става много лоша графика и геим плей за тия параметри
Lineage-това е истината

Ли4но мое мнение не сваляите:thumbsdown:
published by Pioneer1992 на 2008-06-03 01:47:34
Pls кажете как се минава куеста "The mecalchemy Exam" , че забих там и незнам какво да правя.Стигам до една врата и тя ми е затворена и немога да продължа напред :no:
published by vladdim на 2008-06-27 15:07:25
Описание на играта и как да се инсталира на Виста.

Клонинг на Neverwinter Nights. Графичния енджин използва специална технология за придаване на комиксов вид. Изглежда определено красиво - ако харесвате анимационна среда и играете на High Quality, но е далеч от визията в Магия Крови (aka Dawn of Magic) въпреки че е по-нова. Приятен геймплей с възможност героя да избира между 4 раси (с различни бонуси), уклон (природа или технология), 2 хенчмена (от 6 наличнини)и да го изградите като някой от традиционните типажи - mellee, ranger, caster, healer, summoner и т.н. Три нива на трудност - избира се в началото. Хард е ако искате да удължите геймплея неколкократно. Very Hard е просто досадно.
Украинско производство, но се разпространява от Monte Cristo. Рейтинг 82%. Има експанжън (Earth Awakening/Waechter der Elemente) в който героите продължават от 45-то ниво. В него оправят досадната липса на синхрон между камерата и картата. Рейтван е 83%.
Препоръчителни изисквания за Виста (след тестване на Хай):
Хард Диск: 9GB, но за по-бърза инсталация поне още 5-6 свободни (освен задължителните за Виста 10).
2GB RAM, двуядрен процесор на 2GHz, GForce 7xxx.

Инсталация под Виста: бая сложна за тази версия (multilanguage retail pack).

1.(Ако сте с НОД32 - временно го махнете от StartUp и рестартирайте - решава че част от скрипт файловете са вируси и не позволчва да се инсталират на харда.)
2.Disable Firewall - естествено след като сте излезли от нета - пита за разрешения по време на инсталирането и може да прецака нещата.
3.Монтирайте имиджа, но откажете инсталация.
4.Explore виртуалния драйв и задайте RunAsAdministrator (десен бутон, Properties-Compatibility) на Setup.exe и Autorun.exe (Compatibility with WinXP не е необходимо да се чеква). Стартирайте ръчно autorun. За препоръчване инсталирайте в директория различна от ProgramFiles.
5.Отидете в Install Directory и задайте RunAsAdmin на
GameSetup.exe, PhysX_2.4.4_SystemSoftware.exe, Silverfall.exe (и шорткъта към него) и на TagesSetup.
6.Инсталирайте от nVidia (те закупиха Ageia) новите драйвери за PhysX (може и версия 7, с последните понякога дава проблеми.) Макар и да нямате (предполагам) физична карта, са необходими за виртуалния енджин, а старите са несъвместими с Виста.
7.Пач 1.17 го има на сайта на Атари.
8.Кракнато ехе на Vitality за него можете да свалите например от GCW (gamecopyworld)
9.Overwrite ехе файла с крака. (за предпoчитане след като запазите негово копие например в C:\Games\OriginalExeFiles - пачовете работят с оригиналните файлове).
10.Enjoy

Надявам се това описание да е от помощ. Отне ми доста време да я подкарам и единствено понеже руската версия работеше без грешка (но след инсталване на Multilanguage Silverfall:EA нито играта нито експанжъна работят) бях уверен че има решение.
published by vladdim на 2008-06-27 15:08:45
се в началото. Хард е ако искате да удължите геймплея неколкократно. Very Hard е просто досадно.
Украинско производство, но се разпространява от Monte Cristo. Рейтинг 82%. Има експанжън (Earth Awakening/Waechter der Elemente) в който героите продължават от 45-то ниво. В него оправят досадната липса на синхрон между камерата и картата. Рейтван е 83%.
Препоръчителни изисквания за Виста (след тестване на Хай):
Хард Диск: 9GB, но за по-бърза инсталация поне още 5-6 свободни (освен задължителните за Виста 10).
2GB RAM, двуядрен процесор на 2GHz, GForce 7xxx.

1.(Ако сте с НОД32 - временно го махнете от StartUp и рестартирайте - решава че част от скрипт файловете са вируси и не позволчва да се инсталират на харда.)
2.Disable Firewall - естествено след като сте излезли от нета - пита за разрешения по време на инсталирането и може да прецака нещата.
4.Explore виртуалния драйв и задайте RunAsAdministrator (десен бутон, Properties-Compatibility) на Setup.exe и Autorun.exe (Compatibility with WinXP не е необходимо да се чеква). Стартирайте ръчно autorun. За препоръчване инсталирайте в директория различна от ProgramFiles.
GameSetup.exe, PhysX_2.4.4_SystemSoftware.exe, Silverfall.exe (и шорткъта към него) и на TagesSetup.
6.Инсталирайте от nVidia (те закупиха Ageia) новите драйвери за PhysX (може и версия 7, с последните понякога дава проблеми.) Макар и да нямате (предполагам) физична карта, са необходими за виртуалния енджин, а старите са несъвместими с Виста.
8.Кракнато ехе на Vitality за него можете да свалите например от GCW (gamecopyworld)
9.Overwrite ехе файла с крака. (за предпoчитане след като запазите негово копие например в C:\Games\OriginalExeFiles - пачовете работят с оригиналните файлове).
10.Enjoy

Надявам се това описание да е от помощ. Отне ми доста време да я подкарам и единствено понеже руската версия работеше без грешка (но след инсталване на Multilanguage Silverfall:EA нито играта нито експанжъна работят) бях уверен че има решение.
published by vladdim на 2008-06-27 15:10:09

10.Enjoy

published by vladdim на 2008-06-27 15:11:32
За препоръчване инсталирайте в директория различна от ProgramFiles.
10.Enjoy

published by vladdim на 2008-06-27 15:12:27
за предпoчитане след като запазите негово копие например в C:\Games\OriginalExeFiles - пачовете работят с оригиналните файлове).
10.Enjoy

published by quimbi на 2008-06-27 17:34:42
Dobre e az za6to nemoga da q isteglq tazi igra zarejda stiga na 2% i posle se vru6ta?plsss kajete za6to e taka plsss
published by daniturs на 2008-09-09 16:00:32
играта е сссссссссссууууууууппппппееееееррррррррррр
published by popmop на 2008-11-18 19:31:16
kajete kadee craka be hora nemoga da na merq nikade pls