ArenaBG
mobile spot 4
published by yvetted на 2012-02-05 19:16:59
Вашето мнение относно Siberia, Monamour може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by DopeShow на 2012-02-07 19:40:25
Аз лично по-хубав филм не съм гледал никога!
published by yvetted на 2012-02-05 19:19:18
[color=#FF00FF][b] Приятно гледане.[/b][/color] :)
published by TANE на 2012-02-05 19:32:34
Миси:P
published by pliskin на 2012-02-06 01:04:16
Не разбрах какво точно парви Люк Бесон в заглавието на филма?
Красота,сянка,реклама?
published by sty на 2012-02-06 03:16:52
pliskin , знаете ли какъв е проблемът на много хора в днешно време, особено по-младите? Не четат, направо изказват мнение. Поради което то често е... няма да кажа "глупаво", за да не ви обидя, ами да речем "необосновано", "неточно", "неправилно" и каквото още си изберете от това синонимно поле.
Та, ако наистина ви интересува отговора на въпроса ви, четете:
[url]http://volgograd.bezformata.ru/listnews/zajchenko-monamur-ili-lyuk/2101261/[/url] Накратко - Люк Бесон е дал част от парите за филма и се е заел с неговото разпространение във Франция. Благодарение на него са успели да довършат филма, защото парите са били свършили.
published by VesiTo6ko на 2012-02-06 07:49:19
благодарско :thumbsup:
published by pliskin на 2012-02-06 14:53:39
Естествено,че ме интересуват отговорите на всички въпроси!По тази причина ги търся в http://www.imdb.com/,където думичка не се споменава за Люк Бесон.
Простете невежеството ми,изобщо не се сетих да погледна
в световния информационен лидер от бившия Сталинград,
а именно вестник "Газета Вечерний Волгоград",за да ми светне приносът на Л.Бесон.
published by mike29 на 2012-02-07 06:46:28
Струва ми се, че пропусна удобна възможност да се извиниш, а вместо това продължаваш да се правиш на интересен. Чудесно е, че Бесон най-накрая е вложил парите си в нещо качествено, защото самият той от години не е правил свестен филм.;)

Относно "Сибир. Монамур" - задължителен за ценители, дървените философи спокойно могат да го пропуснат и да си търсят филм, според капацитета им.:grrr:
published by sty на 2012-02-07 22:07:43
pliskin , простете ми наивността. Кой знае защо помислих, че ако търсите нещо, бихте използвали и малко известната по света и у нас търсачка "Гугъл".
С нея бихте открили отговори на френски и руски.
Та... Бесон всъщност е харесал заснетото до момента и е финансирал довършването на снимките и монтажа. Без него филмът нямаше да го има. Трябва да му признаем - отличен вкус има!
published by georgigeorgiev_kn на 2012-02-08 18:21:57
Филмът е класика, много добра игра на всички актьори. Гледайте го и добийте представа за сибирската тайга и за живота на руските хора живеещи в нея !!!:thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup:
published by pfloyd на 2012-02-09 16:31:42
Няма как нещо направено вчера днес да е класика. Тази категория изисква време. И то не малко. Понятието "филм за ценители" е пълна глупост. Откакто киното се прави от професионалисти целта е максимална печалба, т.е. - максимална публика. Поради това никой съзнателно няма да направи "филм за ценители" освен ако не иска да завърши в затвора за дългове. Изключение са естествено филмите правени в соц. страни, но там печалбата не беше определящ фактор. Абортиралите проекти за качествени филми най-често се прикриват зад евфимизма "филм за ценители" и са основната храна на снобите.
published by wolfydo на 2012-02-09 22:37:47
Филмът е много добър!Рядко филм се прави заради самата история и за да покаже живота какъвто е!Много тъжен филм!
published by 6ulqlq на 2012-02-11 07:30:44
Бахти , защо ли винаги руските филми са ми изглеждали толкова постни и без никакъв смисъл.. Един хубав филм нямат. Всичкото е да си покажат простотията.