ArenaBG
mobile spot 4
published by spk на 2010-10-28 09:29:09
Вашето мнение относно Aquí no hay quien viva S05 E12 може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by n1nJa7a на 2010-10-28 10:39:23
Това е предпоследният епизод. Днес в полунощ е последният епизод. Мога да кажа, че това е един от най-добрите испански комедийни сериали. Сега ще видим и СЕДЕМ ЖИВОТА как е, като го пуснат по БТВ.
published by ondexxx на 2010-10-29 15:56:07
Намерих имейл на човек които се занимава с програмата, но не знам дали тои решава :| Това е съобщението което му изпратих:
Здравейте г-н Пенчев, предварително се извинявам ако не вие сте човекът, към когото трябва да е отправена молбата. Молбата ми е свързана с възможността btv ако може да закупи сериала " La que se avecina", които е нещо като продължение на "Щурите съседи". Имайки се в предвид интереса които провокира сериала въпреки късния час в които бе излъчван. Смятам че телевизията няма да сгреши ако закупи и продължението на приключилия вече сериал. Мисля че това няма да бъде само моя молба Благодаря ви предварително!

P.S. Ще ви помоля ако не вие отговаряте за закопуването на сериалите, да ми дадете контакти на човека или екипа, които отговаря.

Няма да е зле още хора на му пишат за да види че си струва да се закупи......останалото зависи от всички нас(вас)Емайла му е program@btv.bg