ArenaBG
mobile spot 4
published by mmichele на 2015-06-09 08:37:43
Вашето мнение относно Spy (2015) може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by l_a_lassar на 2015-06-09 13:02:10
Не са виновни хората , че на времето английския е бил ТАБУ и са ги карали да учат френски или немски и разбира се РУСКИ . Като владеят няколко езика не им помага да гледат американски филми без субтитри . Така , че за бога хора помогнете да гледаме това весело филмче .
published by error404 на 2015-06-10 02:15:23
Ай стига бе, чак пък табу ;)
Аз съм соц-израстък и смея да твърдя, че владея и английски и испански и руски.
В училище имахме възможност да избираме и аз избрах и трите, така че оправданията са малко тенденциозно глупави и е въпрос на желание.
(инженер на квадрат т.е. двойна инженерна магистратура, като екстра и това не значи, че съм зубър, а пак повтарям въпрос на желание)
published by l_a_lassar на 2015-06-10 09:07:12
Извинение към сайта и потребителите , че влизаме в дебати които не са за тук . Когато влязох в техникум избора беше само немски и френски , руския беше задължителен , а в машинния институт във Варна въобще не фигурираше , превеждахме техническа литература от руски
published by nikisan2 на 2015-06-12 17:49:47
Уникално смешен филм !!!
published by linxus на 2015-06-19 22:48:07
Неискам да се заяждам, но мисля че английския е просто малко или много задължителен за времето в което живеем и интернет най-малко. И аз предпочитам филми със субтитри (понякога от разговора може да се изпусне нещо), но ги гледам от доста време само с английски субс и така доста повече думи се научават. Пробвайте, ако не на нов, поне на стар филм който сте гледали ;)