ArenaBG
mobile spot 4
published by isuspm на 2009-03-19 02:04:12
Вашето мнение относно Shouto.na.Slavi.18.03.2009.TVRiP-IsUsPM може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by starripper на 2009-03-19 02:17:03
Браво на Слави! Яне Янев е миризливо настъпано лайно...Сашо Вълчев зададе един въпрос на рибанци, но никой не го разбра - "колко тютюн изкарахте миналата година "...тези хора са влюбени в тютюна ! Работят като побъркани...къде ти ще се занимават с краен ислям...те просто нямат време за глупости... Аз жевея в този край и знам.
published by melandri на 2009-03-19 03:37:35
Кой е влюбен в тютюна?
Няма нормален човек който да е влюбен в тази изнурителна "професия".
published by hosta на 2009-03-19 10:09:39
Виждам как работи ислямизацията, виждам как работи икомическото заробване...и виждам как ОГРОМНАТА част от хората САМИ без никой да ги кара НЕ искат да мислят, не искат да виждат, не искат да чуват.Тези хора са по-лошата част дори от тези извършващи и допринасящи с нещо за тези процеси.Защото те стават техни защитници.
Минава ми през главата, че през 21 век най-елементарното нещо в света - за мен - религията продължава да е по-важно за по-голямата част от човечеството( активното ) от глада, болестите, страданията на другите.
Виждам как хората наричащи нещата с имената им биват заплюти, обругани, иронизирани, саркастично усмени.И на това се радват всички.Раздават определения, имена и прочие.А никой не търси истинност, никой не иска да разглежда нещата такива каквито са, а не каквито му се представят.
published by ls1 на 2009-03-19 11:43:13
Имаше два въпроса, които не зададоха на децата, а от тях щеше да се разбере всичко.
1. Могат ли да изрецитират 'Аз съм българче'
2. Биха ли се омъжили за християнин/българин.
И истината щеше да лъсне.
published by starripper на 2009-03-19 14:20:21
Не знам дали знаят "Аз съм българче", не знам дали християнчетата в днешно време го знаят..., но знам че на сватбите им звучат български народни песни и хора и като капак песента от филма "Капитан Петко войвода"...те са по-българи от българите !!!
published by aruta4 на 2009-03-19 15:39:11
Защо с тези с шалварите и джамиите са винаги прави в България? Защо те имат право да разиграват етническата карта, заплашвайки с нова Босна в България, ако им се ограничи влиянието в Родопите? Защо американците водят война с радикалния ислямизъм, ние изпращаме военни контигенти в тях подкрепа, а винаги се твърди, че този проблем не съществува у нас? Защо всички родолюбиви, патриотични и български организации и партии са винаги "неромалници","уродливи" и "расистки" явления, а ДПС, която съществува от 20 години, за разлика от нейния антипод "Атака" е винаги права и миролюбива партия? Какво ще кажат нашите управници, ако в близкото бъдеще в Родопите се обяви мюсюлмански анклав и отново нашата територия бъде редуцирана, пир това тя и сега граници сама със себе, поради множество исторически грешки? Кой ще отговаря за престъпното и пренебрежително отношение към интересите на българите и нашата родина тогава? Защо Слави Трифонов не покани и друга страна в спора? Защо в неговите предавания президентът Г. Първанов и Ахмед Доган са винаги положителни и позитивни фигури? Кой му плаша за тази мерзост и докога ние българите ще страдаме от комплекси и разединение? Докато се повтори трагичната грешка от перди пет века? да, турците и мюсюлманите са добри, но за себе си, не и за нас българите и християните и не е далеч часът когото това ще блесне с цялата си сила.
published by tinkertrain на 2009-03-19 16:56:51
Слави пак са е надупил на Доган. По-поръчково не можеше да го направат.
published by tonyld на 2009-03-19 17:09:00
8):'(-_-O:-:smile:

mjhslavi

fg c
b'v
nb[v
vb
:lol:-_-:lol::|8)8):blush:
published by omline на 2009-03-19 19:22:51
Защо всички родолюбиви, патриотични и български организации и партии са винаги "неромалници","уродливи" и "расистки" явления, а ДПС, която съществува от 20 години, за разлика от нейния антипод "Атака
[b]
Вярваш ли, че е антипод? Щото аз не. Не всичко, което хвърчи, се яде. Сидеров вс. Доган е идеалната и перфектната схема за манипулация на простолюдието и ограбване България [/b]
published by aruta4 на 2009-03-20 11:13:22
"Атака" е от 4 години, а ДПС е от 20, къде виждаш конспирацията между тях? ДПС е от самото начало във властта, а Сидеров едва ли ще го допуснат до нея, защото не им отърва национално отговорна политика. Къде виждаш прилика между двете партии или се намираш на приказки.
published by starripper на 2009-03-20 17:33:15
Сидеров е за Карлуково !!!:blink::evo::bounce:
published by omline на 2009-03-20 18:57:13
[b]Сякаш има значение. Сидеров от 20 години е в лайната, кво от това, че партията му била не знам от кога си.[/b]
published by tokra1 на 2009-03-20 19:58:55
starripper стига приказвал глупости бе турчин я бягай в Турция и стига се мазнил че знаеш кой каде да ходи.Доган е супер пич,избирателите му да ходят да бачкат на мегдана че ще си умрат от глад в тия пропаднали села.