ArenaBG
mobile spot 4
published by zxvf на 2007-09-09 23:01:07
Вашето мнение относно The Da Vinci Code може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by sirfuckalot на 2007-09-10 09:20:45
:yes::thumbsup::D
published by riskbreaker на 2007-09-13 12:01:03
Значи, като видя коментар като предишния, направо лошо ми става. Все едно тринайсетгодишен бивш потребител на торентите на датата го е писал. Три емотиконки, които не казват абсолютно нищо. Какъв е смисълът?

За филма - ами тъп е. Съжалявам, ама е глупав. Един от най-тъпите за миналата година. Сюжетът е плосък и елементарен, актьорската игра е много далеч от качеството, което подобен каст би трябвало да предлага,режисиран е зле. При това до "истините" във филма се стига по такива безумни начини, че човек(или поне аз) направо се чуди що за идиот трябва да е сценаристът и какъв ли кретен е Дан Браун. Примерче - Иън Маккелън разкрива само с помощта на една картина мистерия, останала скрита векове наред. Добавена е толкова много фалшива мистериозност, че направо ми се гади. Всяка втора реплика е изречена с някакъв мистично-мистериозен тон, благодарение на който филмът на места изглежда като пародия. Дори думата "ябълка" звучи като една от мистериите на Вселената, изречена от Том Ханкс. Говори се на висок стил, обаче нищо не се казва. Изпълнено е с глупости тип "знаете ли, че...", които вече съм забравил, понеже го гледах отдавна. И си мислиш, значи, за сценариста, и си спомняш, че е Акива Голдсмън. "Батман и Робин" веднага изплува в ума ти и ти си казваш "Вярно, идиот е". После си спомняш за страхотния "Красив ум" и си казваш "Какво, по дяволите, става?". Защото режисьорът е същият, сценаристът е същият... Обаче филмът не е и на една десета толкова добър, колкото "Красив ум". Не е.
published by selectBG на 2007-10-17 02:10:45
А аз мисля, че повече хора трябва да гледат този филм! На мен лично не ми остана време да се задълбочавам в играта на актъорите, а и не мисля, че играят зле, даже напротив. Интересна е самата гледна точка или по-скоро, идеята за друга гледна точка. Да си призная честно, аз съм по-склонен да вярвам не в онова, което с векове ни е набивано в очите и съзнанието ...... Една и до днен днешен актуална практика. Гледайте този филм и се опитайте да го усетите :-)
published by srebrun на 2007-10-31 16:48:16
Филма е ебахти простотията
published by icemax на 2009-06-21 21:13:55
Когато филмът излезе по киносалоните ходих да го гледам и честно казано заспах в киносалона от прекалено мудното действие и после ме беше яд защото изпуснах нишката , след това говорих с няколко приятели и те също казаха че са заспали в киното , което ме навежда на мисълта че или всички не сме разбрали филма или просто си е скучноват и бавен като действие, затова сега мисля да си го дръпна и да го гледам пак пък дано не съм бил прав и филма да ми хареса :)
published by varito1818 на 2010-10-10 12:25:56
Книгата е доста , доста по-подробна от филма.Наистина ако не си я чел може и да не разбереш точно за какво става въпрос във филма.Но на мене ми хареса , тъй като докато четях книгата си представях нещата точно така както са и във филма.