ArenaBG
mobile spot 4
published by jimmy на 2008-11-10 22:15:59
Вашето мнение относно Shaun.White.Snowboard.EUR.PSP-GLoBAL може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by achodaf на 2008-11-11 10:16:20
няма начин 6те го разцъквам:thumbsup:
published by stambil на 2008-11-20 16:50:46
играта е доста добра :thumbsup:но пък е доста кратка :thumbsdown:
п.с. jimmy ако можеш да качиш medieval за psp ще съм ти мн благодарен
published by nsane1011 на 2008-12-13 02:04:49
значи 1во мерси х10000000 за торент-а, защото за тая игра бях готова и да купувам UMD! за което, както разбрах в последствие щеше адски да ме е яд...

не мога да разбера, защо някои игри за PSP са тоооолкова брутално орязани, а други са си перфектни на 100%. примерно на Tomb Raider серията никога не липсва и ниво, докато NFS да кажем е просто трагедия - на PSP няма абсолютно никаква разлика кое от последните 4-5 заглавия играеш - всички екстри и всичко по-интересно и ново липсва...

така и Shaun White Snowboarding - няма open world, няма off-board mode, няма персонализиеране на райдери, бе изобщо ВСИЧКО на което би се изкефил един фен на борда е кръцнато без да им мигне окото. оставили са няколко състезанийца - 5 планини с по 4 слоуп-а, на които след 2ро ниво трябва буквално да се мъчиш са събираш точки, ама айде - с 300 зора я врътнах играта, да не съм капо.

ок, разбирам че версиите за PC и PS3 са с някъв луд енджин, но добре де, нека конвертирането е за сметка на качеството, и без това на екранчето на PSPто няма огромна разлика, а не за сметка на съдържанието.

щото просто е адски тъпо - хорицата като мен, които се кефят на игрички, но не са някви заклети геймъри и не могат да си ъпгрейдват компа (да не говорим за лаптопа) на всеки 6 месеца и най-после сме си купили тая PSP джаджа с надеждата поне да можем да разцъкваме по-новите заглавия - и то кво се оказва? че ще играем някви псевдо-игри, дето са на светлинни години от оригиналните версии.

:thumbsdown:
published by levskisofiq на 2009-01-27 15:10:49
nsane1011 вярно си говори
голяма част от игрите за псп е отрязана
засега най-добрите игри за псп са :god of war и tony hawk p8