ArenaBG
mobile spot 4
published by TeamSport на 2008-11-30 11:59:09
Вашето мнение относно Shaolin Warrior Workout Vol 1 - 3 може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by seiken на 2008-11-30 23:47:53
Супер, тъкмо търсих нещо, което да ми помогне да стана по-плястицен.
published by mrspirit на 2008-12-01 04:24:04
Все ми е на ума, че монасите ей така си записват истинските упражнения и ги разпространяват под формата на записи. Това, което се учи в манастира си е доста различно от това, което се показва тук. За пред хората си има едни неща, но съм убеден, че те си правят други упражнения. То иначе с тея упражнения всеки щеше да става добър колкото шаолински монах. NVM дано поне упражненията имат ефект върху хората, които ги пробват.
published by borisstoychev на 2008-12-01 17:50:45
От логиката на по горното изказване, след като упражненията за футболисти всички ги знаем и трябва всички да сме като Роналдо. Все пак има нещо много по трудно от това да знаеш някаква част от упражненията.
published by FLORINA на 2009-02-23 16:59:07
Не бъдете големи хитреци. Да тези упражнения са реални и имат ефект и ДА естествено не са всичко, което се прави в Shaolin. Торента е интересен за по-любопитните и не чак толкова все знаещи пожелавам приятно гледане! :thumbsup::thumbsup::thumbsup: