Искам да кажа няколко неща за уточнение. Този торент на практика е същия като [url=
http://www.arenabg.com/details.php?id=ceadf33ec68dd6378ab3522e91ce15329f9476d3][b]този[/b][/url]. Както виждате и онзи торент съм го сийдвал аз, така че файловете са почти същите, само че са преименувани, за по-голямо удобство в разбирането на релийзите. Гледам, че торента от миналата година продължава да се сийдва, което наистина много ме радва. Ако хората, които сийдват стария торент решат да се включат и към този, нека просто преименуват файловете, по начина, по който съм ги преименувал и аз, до епизод "Family.Guy.S06E08.McStroke.DVDRip.XviD-TOPAZ". Останалите епизод от 6ти сезон [u]са нови[/u], те са с DVDRip качество и в тях има допълнителни моменти, за които съответно съм направил субтитри, които може да си изтеглите от саб. Също така, ще трябва да смените и старите плакати, защото сега се постарах да направя български за всички сезони. Гледах максимално много да се доближават до официалните за съответните сезони. Дано ви харесат. Разбира се, няма да се сърдя на никой от сегашните сийдъри, ако сметнат, че е доста занимавка да направят всичко това. Аз ще си сийдвам торента почти 24/7, така че няма да има проблеми със сийд. Ми... това, ако има нещо което съм изпуснал, ще го добавя в коментарите. Приятно гледане!