ArenaBG
mobile spot 4
published by TeamAnime на 2007-11-24 00:55:56
Вашето мнение относно Samurai X DVDR1 може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by PCto на 2007-11-24 19:09:59
Официалното му име е "Rurouni Kenshin", но е по известно като "Kenshin". А "Samurai X" е името на един от филмите по-него, за нещастие доста от преводите на анимето започвае едва след като въпросния филм е преведен и постигнал доста добър резултат в следствие на което за да се възползват на максимум от неговата популярност доста от фирмите сменят името на ТВ поредицата на Samurai X - The Series ...

seiken, всеки един почитател на аниме жанр-а знае че при 26 епизодово аниме трябва да се гледат първите 3 епизода преди да се реши дали си сърува да се догледа анимето - а при 95 епизодово колко ли трябва да са според теб?
published by seiken на 2007-11-24 17:29:11
Гледах първия епизод и съм дост аголям фен на старите анимета,стори м исе супер тъпо.
published by Sikozu на 2007-11-24 13:36:34
Все още не съм гледал аниме, което да се сравни с това.
Сещам се първия път като го гледах беше още в древни времена от периода ma3x 2(до Заимов).. търсих няква песен на LP и гледам в търсачката - Samurai X LP - in the end и откакто го видях съм смъртен фен на anime.

НАЙ-ДОБРОТО аниме със самурай, който не го е гледал, не е фен на жанра 8)

Още помня някви неща като: Hiten Mitsurugi Ryu, Kuzu Ryu Sen, Futae no Kiwami, Amakakeru Ryu no Hirameki :P
Double kodachi-то на Aoshi, какъв е нечовек мастера на Кеншин - Hiko Seijuro... aweee ясно ви стана :lol:
published by stix на 2007-11-24 11:57:36
ура наи после страхотен сериал трябва да се изгледа:thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup:
published by SilentFear на 2007-11-27 01:17:32
Анимето до колкото знам е класика и от доста време се каня да го изгледам сега като го има на торент тук с удоволствие ще му отделя време - благодарско че сте го качили.

Сега имам един въпрос. Начи първият торент ( демек торента с номер 1 ) е ова-та нали така ? Следователно серииките започват от торент 2 нали ? Свалих си торент две но имам чуството че липсват серии защото някога си бях свалил първите няколко епизода и до колкото помня в тях ставаше дума за запознанството на следвоенен Кеншин със мадамата във серииките. Ако аз съм нещо в грешка моля поправете ме. Такаче споделете в какъв ред да сваля торентите :)
published by DSHARK на 2008-04-13 21:05:26
Най доброто аниме равно на Bleach и Shaman King. Имайки превид че всичките изброени анимета са също невероятни и аз лично съм им голям фен. Всеки герой има сложен характер и сериите предават много добре политическото положение в което е Япония по това време. А също SEED PLZ. Само да спомена че не е достатачно дагледаш първия епизод за да оцениш това Аниме. Втория сезон (Legend of Kyoto) е много по-активен, а третия (Tales of the Meiji) предизвиква ума още повече . Можеш да гледаш епизодите с Eng Audio в Youtube.com. Благодаря на ъпа. Пич си. :thumbsup: