ArenaBG
mobile spot 4
published by simo76 на 2016-11-10 23:21:09
Вашето мнение относно The Secret Life of Pets (2016) може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by gadnyo на 2016-11-12 19:44:57
Качвайте моля ви и half sbs версии! Още се надявам на Денят на независимостта, а вие минахте само на тези. Телевизорът ми е малко смотан и не вдига херцовете като получава от компютъра сигнал, иска само през собствения му плейър. Как да му пусна исо при това положение? Смилете се малко.
published by tmcum на 2016-11-13 00:13:15
как така телевизора ти е малко смотан ? няма такова нещо ! Всеки един 3д телевизор поддържа 3д сигнал през HDMI.
Има си стандарти за сигнала които са заложени във всеки един модел и производител.
Тук вече идваме до компютъра ти, с каква видео карта е, дали тя поддържа или не 3д сигнал , ако поддържа ти трябва софтуерен плейър и тн, и ще може да гледаш 3д филми без проблем.
Дори и вградени видеокарти в процесорите на интел от интел 2000 нагоре поддържат 3д сигнал :)
published by simo76 на 2016-11-13 00:28:13
Ами те хората са казали, че с трици маймуни не се ловят. :) Повечето потребители искат да гледат 3Д като бели хора в пълната му резолюция. Но да, звучи доста неправдоподобно оплакването на потребителя. Какви херцове да вдига телевизора, какви 5 лева? Те херцовете падат, резолюцията се вдига. Друг е въпросът, че съществуват редица други обстоятелства, които изискват торентът да е така както е.
published by gadnyo на 2016-11-13 12:53:52
За непросветените, LG не поддържа драйвери през HDMI кабел. Там честотата на изображението е 60 Хц като на стандартен монитор и 3D-то се размазва брутално. За да мога да гледам качествено става само през мрежата като пусна филма през плейъра на телевизора, все едно чете през мрежата. Телевизорът си е много добър, но нийде из форумите не намерих решение за проблема с драйвера.
published by simo76 на 2016-11-13 17:13:36
gadnyo, не знам кои са "непросветени", но човек трябва да е малко по-премерен в изказванията си. "Непросветените" сигурно са доста навътре с материала, не мислиш ли? Ти имаш индивидуален проблем с конкретен телевизор или модел, ОК, но не всички го имат. Сърди се на производителя, ползвай гаранция, това не е нормално. Да не говорим, че това, което каза по-горе за херцовете, е несъстоятелно, откъдето и да го погледнеш. Телевизорът ти просто има дефект или крив софт, ако си сигурен в надтройките и не приема правилно сигнала. В допълнение, аз също имам един телевизор LG и с него няма абсолютно никакъв проблем какъвто излагаш. 3Д-то е перфектно както от half-sbs/half-ou рип с орязана резолюция и 30/60Hz, така и с пълен 3D Blu-Ray 1080p/24Hz без каквито и да е ефекти, описвани от теб.
published by gadnyo на 2016-11-13 21:37:43
Добре, човек! Аз само помолих халфове и ми обясниха, че с трици маймуни ловя и че ми е неправдоподобно оплакването. Аз съм преровил много форуми, моделът е 47LA860V. Рових много из форумите, за да открия решение на проблема, навсякъде са се натъкнали на едно и също и не можах да открия работещо решение. Просто се слага някакъв драйвер на Goldstar (марка за която мислех, че вече не съществува) и на 2D картината отива отвъд екрана, а на 3D маже.
published by tmcum на 2016-11-14 01:25:07
gadnyo за съжаление не работя вече в техномаркет за да можем да тестваме проблема на място и да намерим решение ако има такова.
Ако съм на твое място, чисто и просто ше върна телевизора защото 3д то му не работи както трябва и ще имам пълното право за това.
Все пак, какъв ти е компютъра както и с каква видеокарта си ? че ми е интересно дали проблема не е оттам, а не от телевизора, просто трябва всичко да се провери? само не ми казвай че си с интел 5 то или 6 то поколение видеокарта вградена в процесора, защото те не стават, тествано е от мен вече имат проблем със драйверите на интел!!

Относно риповете, разбирам те , от моя гледна точка искам само пълното качество заради по добрата картина и звук.

Все пак всичко ни се дава безплатно и гледаме каквото намерим и сме благодарни че хората си губят от свободното време за да гледаме качествени рипове със перфектни субтитри.

Ако искаш ми пиши на лично относно проблемите със сетъп а ти да видиме дали ще измислим решение или не на проблема.

published by simo76 на 2016-11-14 14:40:13
Ами gadnyo, аз също не те излъгах. Да, имам 3Д телевизор LG и всичко е перфектно на него, грам лъжа не съм изрекъл. Само че е по-старият модел от твоя. Извинявам се за коментара си по-горе, ако съм те засегнал, но наистина има решения за всичко. Другото възможно решение е медиен плеър Mede8er какъвто аз имам. Струва 1/4 или 1/5 от цената на телевизора, ако все пак проблемът е в сорсовия сигнал. Колегата също е прав с аргументите си и им върни един неработещ конкретен телевизор. Защото лично ти си дал много пари за него и имаш право като потребител или провери и хардуера, откъдето идва сигнала да не би проблемът да е там. При всички положения НЕ Е нормално това и НЕ Е редно да си даваш парите за полуработещ телевизор, ако действително проблемът е в него. Откъде накъде ще се ограничаваш да гледаш само half, щом си платил пари и за full? Що се отнася до релийзите, които се качват тук, всеки качва каквото прецени и за който потребителски профил прецени или се съобразява с ред други условия плюс това е напълно безплатно. Ние какво сме виновни, че твоят телевизор има технически проблем, когато би трябвало да няма за парите, които си платил?
published by gadnyo на 2016-11-14 17:31:01
Извинявам се ако бях рязък, но малко ме подразниха. Аз се радвам, че има такива версии и че хората качват, но моля и за другите, а не да спрат с тези. Просто дори в сайта на LG за моят дават тези възможности, не е дефект. Лаптопът ми е DELL Inspiron 7720 с I7 и 650м на NVidia, a настолния ми е с Ati 6850. Пробвал съм със 7, 8, 10, Ubuntu и OpenSUSE, едно и също е. Затова просто помолих, ако може да качват и халфове.
published by gadnyo на 2016-11-14 22:54:10
Благодарение на tmcum проблемът е отстранен. Благодаря много за помощта!