ArenaBG
mobile spot 4
published by zxvf на 2013-01-26 19:01:57
Вашето мнение относно Silent Hill: Revelation 3D може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by ugomistral88 на 2013-01-26 22:51:57
thank you :)
published by biker_radi на 2013-01-27 00:34:26
Тъп филм ...
published by VikoEclipse на 2013-01-27 01:13:36
Ако ви е харесал първият "Сайлънт хил", и този ще ви допадне.Теглете,няма да съжалявате!
published by asdzxc2 на 2013-01-27 01:34:35
този филм е ужасно тъп

основата на silent hill е много добрата история и сценарий + интересните и завладяващи герой
този както и първия филм нямат нито едното нито другото
като голям фен на поредицата се надявам че повече филми за silent hill няма да има
published by Sa3ana3a на 2013-01-27 07:57:35
Според мен играта най вероятно е супер яка, но филма ми изглежда изключително досаден. Обикновено давам шанс и изглеждам всеки филм, но този признавам си го изключих на 5-тата минута.
published by sn0w на 2013-01-28 03:31:36
@VikoEclipse, не си прав.
Аз съм фен на първия филм и този филм ме разочарова страшно много. Вярно е че има доволно много gore във филма, но честно казано нещо в него куца на фундаментално ниво. CG-то си личи, всяка реплика от актьорите звучи дървено, сценарият е пълно клише и всички откровения се казват в прав текст. По-лошото е, че филмът няма никаква атмосфера... той беше по-интересен извън S.H. отколкото на самото място. Пирамидената глава беше понижен до човек с ламарина на главата и дървена походка.
Просто новия филм е правен от режисьор аматьор, който не успява да запази дори визията от първия филм.

Ако имах по-ниски очаквания филмът можеше и да ми хареса. Главната актриса играеше добре. Имаше кървища. Филмът е по-добър от тези които прави Уве Боу. Но за мен той е 2-3 пъти по-слаб от първия.