ArenaBG
mobile spot 4
published by TheTRENERA на 2019-11-17 18:58:08
Вашето мнение относно RUNE II може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by yauhap на 2019-11-18 10:19:57
'ногу зле...
(благодаря за ъпа)
published by coalito на 2019-11-19 12:38:57
На мен ми харесва. Играта няма никакви защити. Може да си я изтеглите от тук и да играете онлайн на официалните сървъри. Може и сингъл да си праскате ако искате. Общо взето е сървайвъл игричка с някаква куест линия. По едно време става малко преповтаряща се, защото куестите се свеждат до това да намерите 4 артефакта и 4 допълнително ако искате за да отслабите Локи и да го победите. След като го победите той пуска чест с луут и това се повтаря. Може и аз да не правя нещо както трябва но до момента не съм открил всички острови, не съм се сбил с всички възможно племена и противници. Абе не е зле много но и не е игра на годината
published by TheTRENERA на 2019-11-19 14:38:36
Да 'coalito' играта не е лоша. Островите са много, а някой действително са трудно откриваеми. Вчера ми споделиха, че имало някакво враждебно племе на което ако убиеш вожда пред мястото където се кланят, после подчинените му се присъединяват към теб. Ако се биете на друго място се случват съвсем други неща. Звучи интересно, но явно няма да стигна чак до там.
published by Shadow_Stalker на 2019-11-19 14:50:26
Готина олд скул игра
published by avenge на 2019-11-19 20:35:39
Само да бяха пооправили малко физиката, а не да е като на игра на първокурсник от преди 10+ години. Не може да ми съборят героя на земята и докато е паднал, натискам клавиша за скок и да подскача легнал и докато се изправя. Това вече беше "върха на сладоледа" и не издържах и я изтрих, а има и други бъгове и безсмислици.
published by TheTRENERA на 2019-12-06 22:01:57
СЪОБЩЕНИЕ:
Поради очакване излизането на 'PES 2020' (справянето с 'DRM-protected') и времето,
което ще ми отнеме за създаването на 'BUL-MOD' към него, а и принципно напредващата ми възраст,
търся човек за Ъплоудер (ако желае и други дейности).
Ще предоставя готови шаблони и примери за качване, плюс евентуално базова обложка за конкретния човек.
Освен това момчето или момичето (или и двете) при желание ще получат два видео канала
в два сайта с близо хиляда прилежащи торента. Естествено ако поискат името на канала може да се промени,
а това как ще продължи съществуването си, зависи вече само от новия притежател/и.
Няма от какво да се притеснявате, а и при нужда ще помагам. Пишете на лично съобщение за да ви покажа всичко.