ArenaBG
mobile spot 4
published by anton_angelov на 2010-10-26 16:58:03
Вашето мнение относно Born to Raise Hell може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by smehurkotot на 2010-10-27 18:48:44
Този галфон Сегал не се ли наигра на ченге вече! Брус Уилис спаси 100 пъти светът, а тоя няма умора да прави от тъп по-тъп филм с една и съща история за убития партньор и Бате Гойко дето трепе наред. Едва изтраях 20 минути от филма и ако имах пистолет щях да си застрелям телевизора. Благодарности на ъпа за положения труд, но зрителите да не си губят времето с тази безумно тъпа боза.
published by miscbeep на 2010-10-26 21:23:54
Хахаха, велик филм ! Якото при Steven Seagal е, че в момента в който изгледаш един негов филм, няма нужда да гледаш следващите или предишните му !
published by Folneger на 2010-10-26 22:19:43
Само едно ми е интересно филма се казва "Роден да възкреси ада" а субтитрите където са вътре в торента са за филма "Последния въздушен повелител" дано не съм със грешка ако е така се извинявам.
published by Folneger на 2010-10-26 22:23:56
Грешката е моя изтеглих субовете които са под торента те стават.
published by anton_angelov на 2010-10-27 11:21:15
[color=orange][i]Чак сега видях коментарите.Искам да кажа,че субтитрите,който са в торента т.е в папката заедно със филма са правилните.Няма грешка.Преди да напиша този коментар все пак проверих да не би да съм ги разменил,но не е така.Всичко е точно.
А субтитрите,който са над постера са там точно за такива случай.Ако на някой поради някаква причина тези в торента не му работят да може да си свали други без да му се налага да ги търси.
Проятно гледане.[/i][/color]:);)
published by hypno73ch на 2010-11-19 22:01:17
Благодаря на ъпа! Но самия филм не струва -силно румънско присъствие! Стивън Сегал се опитва да направи нещо, но... една птичка пролет не прави, нали? Не ми хареса филма изобщо!:(