ArenaBG
mobile spot 4
published by zxvf на 2007-10-13 21:38:43
Вашето мнение относно Trade може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by gabroveca на 2007-10-14 00:27:21
Мда, филма ще е добър... дано направят субтиталки по скоро :)

Мерси на ъпа ;)
published by swetli0 на 2007-10-14 00:33:29
резюмето е добро дано и филма да е толко добър :)
published by seen на 2007-10-14 18:26:27
Някой може ли да даде по - подробна информация относно филмчето ? Изглежда добре на пръв поглед,дано скоро да има субтитри.Наскоро гледах Human trafficking - гледайте го няма да съжалявате.Филма е велик.
published by pavlitos на 2007-10-14 22:34:32
По-добре е като не знаете как се произнасят имената на актьорите да ги оставите в оригинал на английски. Не съм дребнав, но е факт, че Кевин Клайн е много известен, но сте го изтипосали селската в резюмето, както и другите като Сезар Рамос например. От тва губи торента, някой хора биха го гледали заради актьорите. А филма е доста добър.На места сценария леко куца, но като цяло е ок. Автентична обстановка, добра игра, добра операторска работа и прекрасен професионален монтаж. Музиката е много добре подбрана. Не е брутално реалистичен, но това пък го прави по-лек за гледане. Засяга много сериозен проблем и описва трагедия, която може да се случи буквално на всеки! Трафика на хора е една от трите най-печаливши индустрии в световен мащаб. Кило наркотик можеш да продадеш веднъж, оръжие също, но един човек можеш да продаваш отново и отново...и отново... Тази тема вече набира популярност и има доста филми за трафика на хора. "Human trafficking" (доста по-сериозен и реалистичен) с Мира Сорвино и Доналд Съдърланд е най-добрия, който съм гледал.
published by nadetoo на 2007-10-16 19:53:41
филмът е страхотен ,дано само скоро да има и субтитри че някои части ми се губят
published by neostoev на 2008-01-23 01:33:40
Филма е невероятен !Това стига!
В какъв свят живеем само !!!!