neometal89 , аз бях в ада убих гадината, после отидох в някаква болница там убиха свещенека,следтова излезнах от нея и се обадих на този , които отговяря за уръжията и му казва че свещеника е мъртав, следтова ме нападат някакви крилати демони кат ги убих се отпражиам към някакъв двор и ме нападат много демони, след тожа се бия с босс-а им състаен от боболе4ки и него убих и се качих на покрива един малък хангар(може да се кайе стая със сандъци , една кола има заключена врата) от там се взима светена вода,пирони... от стаята се излиза от едни големи врати , тогава кат излезнах ме нападнаха едни голрми демони които ръгат, следтова пак се качвам на сандъка от него на покрижа на буса от него на покрива на хангара(голямата стая)и кадето е табелата се скача на от срещния покриж кадето се бия с едни демони,скачм на отсре6ния покрив(между двата пкрива има един малък двор които има стена която пре4и да се влезне от "складовете")на този покрив се бия с едни летящи демони има и свещеневода, следтова скачам в малкия двор прз деин коридор стигам до друг двор с мрежа и сандъци в задната част веднага ме нападата демон които ръга кои може да се убие само в граб с него ме напада и един летящ демон и ги убивам , двора имаедни сандъци в единия краи под едни прозорци в другия край кат част от голяма зграда има една зала в нея се влиза чрез друг коридор кадето има бонус карта, кат се влези в залата на пода има един червен знак във влевия ъгал има две колони сандъци кат се стъпи на тоиз знак и ти се казва да натисниш бутон (кат при телепорта )но няма оказания кимбинациите от клавиши , кат се включи специалното виждане в едно каре на стената има 4 факли и само една гори най-горната а между тези фкли има същия знак кат на пода (скрит) знака е нещо кат мишените кръг и кръстосени черти (колкото си спомням в кръга липсва това прецичане , но не съм сигурен) на върховете на тез черти има римски цифри 1, 2 и 3 кат двойката се повтаря двапъти както на сетана(карето) , така и напода ,а залата има стъклен таван от 2-те страни на вратата има лампи, в двора през мрежата се вижда нещто като корито на пресънахала река (кат този канал в "L A" ) както и от срещната страна със същата ограда и разни згради...
ако искаш адреса в msn e e_petrov@hotmail.com skyp emil84vn , icq:257-99-326 за бърза връзка