ArenaBG
mobile spot 4
published by shock на 2012-08-09 13:19:06
Вашето мнение относно Risen_2_Dark_Waters_EUR_PS3-ANTiDOTE може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by pi4aama на 2012-08-09 15:36:20
Толкова много фикснати игри има , които не са качени и вие си губите времето с неиграемите ...
published by az_sam_oven на 2012-08-09 15:36:31
Изглежда интересна.Със сигурност ще се пробва само да излезе някакъв фикс :)
published by master11 на 2012-08-09 15:54:45
да бе вие сериозно ли? Пак почвате с не фикснати еееееее,преди качвахте а сега когато имат фикс ги няма щот представи си са ИЗТРИТИ аре стига се излагайте МОЛЯ!
published by SXPERT на 2012-08-09 17:11:18
Хайде стига сте мрънкали!!! Нали ужким сте мъже а не жени....
published by az_sam_oven на 2012-08-09 19:07:46
SXPERT мъже сме ама въпроса не е в мрънкането,а просто да се качи нещо което ще бъде използваемо.Вярно повечето игри ги качват с переспектива да излезе фикс, но вече не знам какво да си мисля за игри, като The Amazing Spider-Man, която излезе преди вече месец и половина и още няма оправия.По голям проблем според мен е, че много игри излизат а не се качват на сайта пък било то със или без фиксове.Ако не ми вярвате вижте в този сайта или в някой подобен и ще видите
published by bobkata761 на 2012-08-09 19:27:06
Ако на някои които много мрънкат тука може би,ще е по добре да си купуват оригинални игри за да им тръгват на момента.Аз съм чакал цяла година за дадена игра а вие искате на момента,трябва да благодарите на ъпа които е качил дадената игра защото малко са вече хората където качват хубави игри.Бъдете благодарни.
published by master11 на 2012-08-09 20:26:07
аее алооо никой не мрънка казваме защото игрите които имат фикс вече, преди когато нямаха бяха качени а сега са изтрити това е проблема ,та за да не се повтаря същата грешка нека се качат с фикса
published by goloto_parche на 2012-08-09 22:20:20
да беше си ги изтеглил преди.сега си изтели тази и след 4 години когато изеле фикс ще го заместиш и ще играеш
published by master11 на 2012-08-09 23:10:57
4 години ще стоя с 1000 игри на харда ти добре ли си бе приятел ,аз нямам проблем с игрите ще си ги намеря ,не ми водете излишни спорове ако обичате, си ги изтегля аз когато не ми трябват за къв мн умно ,едно нещо се предлага за да го ползваш ,ти що не идеш да си купиш някоя кола без двигател след 2 години я ти докарат някъв я не ,аре млъквайте и не се правете на остроумни мн добре знаете че съм прав не ми води безсмислен спор и да занимаваме др потребители!
published by goloto_parche на 2012-08-09 23:48:08
Аз като вида че колата е без двигател ще ида на друго место и от там ще си я купя с двигател.Ти си като оня вълк дето изял едно агне в гората и после 7 години стоял на същото място.100% няма да разбереш кво искам да ти кажа затова ще карам направо.ИМА ДРУГИ ТОРЕНТ САЙТОВЕ В КОЙТО ИМА ИГРИ НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА ТЕГЛИШ ОТ ТУК.Не се притеснявай Блатечки и Криско няма да ти досаждат ако изтеглиш от друг сайт
published by pi4aama на 2012-08-10 00:55:43
Евала ще ти направя ако ми кажеш каква е логиката да качват игра без фикс , когато има поне 5 игри , за които има качен такъв в arenabg , но самите игри липсват .
Начи кво , да седа и да приемам тва което ми дават ? Не трябва да ядеш лайна само защото са безплатни .
published by pi4aama на 2012-08-10 00:57:33

@ bobkata761
Има разлика между мрънкане и конструктивна критика . Ама слабоумните не я знаят .
Как ще се подобри нещо , като никой не го критикува ?
published by master11 на 2012-08-10 02:14:24
абе ти от дума разбираш ли ,казах ти да не ми водиш безсмислен спор също казах и че аз игрите ще си ги намеря и съм си ги намерил ,и да колегата е прав кажи ми логиката да се качват такива игри, Холкс 2 като няма крак за пс да си го видял някъде качен ?
published by goloto_parche на 2012-08-10 09:56:36
Станете ъплоудъри и качвайте каквото искате
published by pi4aama на 2012-08-10 11:45:30
Защо щяхме да искаме да ни се качват игри , като можем да си ги свалим сами ?
Аз просто изисквам от хората , които са поели отговорността да поддържат сайта , да качват нужни торенти .
published by az_sam_oven на 2012-08-10 13:54:24
Аз искам да попитам нещо ъплоудърите на Арена.Защо има толкова игри за, които са излезли фиксове и не ги качвате?
.Вместо това правите обратното.Качвате новите за, които още няма фиксове.Ако не ми вярвате отворете TB Patch Viewer (или влезте на http://ps3scenefiles.com/category.php?limit=30&sort=file_mark_timestamp&order=desc&id=1&page=2) Вярно много от тях са качени, но много не са
published by Team_PS3 на 2012-08-10 19:12:45
Игрите се качват независимо дали има фиксове или не, а фиксовете могат да излезнат година или 2 по-късно, когато играта вече може да я няма НИКЪДЕ вече. Има игри, които не могат да тръгнат на никакъв фирмуер, те няма смисъл да се качват.
published by goloto_parche на 2012-08-11 10:05:36
А така утре като излезе фикс ще кажете качете Resis 2 много е яка но няма да има от къде да се дръпне за да се качи
published by az_sam_oven на 2012-08-12 01:08:51
Team PS3 мисля, че няма логика да излиза фикс за една игра ако не може да тръгне на никакъв фърмуер?
В смисъл защо някой ще прави фикс за нея ако тази игра никой не я играе, не е популярна сред геймърите и не искат фикс за нея!
published by az_sam_oven на 2012-08-12 11:59:47
goloto_parche то хубаво да се качват игрите преди да излязат фиксовете, но ако ставаше въпрос за сървъри като Data, където може да теглиш по всяко време с една и съща скорост, а примерно за The_Amazing_Spiderman_PS3-iCON никой не знае кога ще направят фикс, но от сега гледам че има 1 сиидър.Ами ако ставаше въпрос за някоя игра от сорта на Fallout 3, която виждам че не е от най популярните, но мен не ме интересува и искам да я сваля ... значи точно това забавяне на излизането на фикса прецаква всичко така че не ми казвайте че няма значение дали ще излезе с фикса или не и след колко време
published by master11 на 2012-08-12 12:37:28
А Защо след това се трият ,качени качени ок ,защо след време са изтрити?
published by shock на 2012-08-12 16:13:28
Игри не се трият, просто няма сийдъри, за което сами сме / сте си виновни :) Никой не може да ви задължи да сийдвате, но мисля че по-саморазбиращо се нещо в света на торентите няма.
published by master11 на 2012-08-12 21:51:21
е къв сийд чакаш за игри дето не ни трябват щот не работят те дори не ги теглят нормално затова по горе казваме че няма смисъл от тях
published by shock на 2012-08-13 16:25:19
Значи какво очакваш - да изтегля една игра и да я кача чак като излезе фикс?! няма как да стане. излиза релийс на игра , качва се и от там нататък е Божа работа кога и дали ще излезе фикс. На който му изнася тегли, на който не - не тегли. Не мисля, че има какво да коментираме. Разбирам , че нямате място на харда, но проблема си е ваш, не на ъплоудърите или на останалите потребители. Успех !
published by shock на 2012-08-14 14:02:34
Няма как да стане, освен ако не излязат по едно и също време. Винаги играта излиза преди фикса. Излиза играта, тя се качва, хората си я теглят, чакат, излиза фикс и той се качва и това е. Никой няма да ти качва една игра по 100 пъти, само защото е излязъл фикс.
published by shock на 2012-08-14 19:39:07
Мисля , че ти се обясни вече защо и за какво става въпрос. Ако искаш заповядай да качваш игри по твоя начин, да видиш за какво иде реч. Успех ! А аз колко съм си смешен си знам само аз :)
published by pjsdg на 2012-08-21 07:18:57
готина игра