ArenaBG
mobile spot 4
published by doyoubeliveinfateneo на 2011-03-22 19:11:10
Вашето мнение относно Ribi i takami #11 - Ribolov - Za kosturi na Iskara BG_AUDIO може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by Foreigner на 2011-03-22 20:40:15
Този червен надпис ми харесва. Всеки си има интереси. Не съм чел какви коментари е имало но явно са били тъпи. Когато имам време гледам тия филмчета и научавам по мещо ново понякога така, че качвай колкото си искаш ако питаш мен. :)
published by doyoubeliveinfateneo на 2011-03-22 20:45:38
Имаше и още има такива коментари,а за филмите наистина може да се научи много от тях.Белополски и неговите гости обясняват много подробно как стават нещата и после го показват и на практика.
published by Foreigner на 2011-03-22 20:59:57
Прав си има много дреболии които можеш да научиш, има и минуси разбира се наблягат много на захранките ако питаш мен ма рекламата си е реклама а филм4ета без пари се не правят. Качваи че при конкуренцията са повече май.
published by Bai Dobri на 2011-03-22 21:51:45
Крайно време беше да ги има и тези филми. Според мен бяха ненужно подценявани. А който не ги харесва, просто да не тегли.
published by doyoubeliveinfateneo на 2011-03-22 21:52:37
Всичко с качването на риболовните филми започна през ноември месец на 2010г в един горе долу скромен БГ тракер,там качих първите филми,а още по-рано,преди около година ги качвах в един друг пак Бг тракер,но го изключиха :)След това от конкуренцията се свързаха с мен за да им дам разрешение да започнат качването и при тях,след това ми дадоха права да ги кача и тук.Това е лична колекция,която съм купувал директно от магазина"Риби и такъми" и имам обонамент за списанието с диска,отделно имам и риболовни дискове на други списания,които също ще кача.С една дума и при конкуренцията и в другия тракер филмите са мои,даже виж при конкуренцията под торентите за риболов пише zipnetwork,това ми беше регистрацията там,такава ми е и в другия Бг тракер от където започнаха нещата.
Интересното е че много пъти съм искал права да качвам такива филми тук,но едва преди 2-3 седмици ми дадоха такива,ако имах тези права преди 2 месеца сега при конкуренцията нямаше да има нищо,поне не и моите филми.Знам,че звучи нескромно,но такива са фактите.Не съм единствения,който има тези ДВД-та,но съм единствения,който реши да ги сподели с останалите фенове на риболова.