ArenaBG
mobile spot 4
published by Dr3adLoX на 2012-11-01 14:23:19
Вашето мнение относно Remember Who You Are - David Icke (2012) може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by bongofury на 2012-11-01 16:45:51
Голямо Благодаря на Dr3adLoX за бързият upload!
published by gogo.7 на 2012-11-01 17:09:31
Самовлюбен бивш футболист и коментатор, по късно изцепил се фатално по време на партийно събиране и още тогава е станало ясно, че не е с всичкия си...
published by pfloyd на 2012-11-01 17:25:29
Човекът е намерил начин да си вади хляба без да работи и без да краде, което в наши дни е голяма рядкост. Иначе си важи приказката за зелника.
published by lordofevil на 2012-11-01 18:40:02
Тоя колко книги написа и колко филма издаде, и все едно и също върти... вече почва да създава лошо име на идеите, които проповядва...
published by pharmacy на 2012-11-01 19:34:19
браво на ъпа ! теглете хора ! не гледаите коментарите на другите ! сами си направете извода ...
published by Starbreaker на 2012-11-01 20:22:16
True. Thanx so much for all your uploads dude ( sorry no cyrillic )!
published by balcanmaster на 2012-11-01 21:43:34
Абе чиляка си е почти луд, слабо казано де, няма никва представа за кво говори, сега тия дето го гледат очевидно разделят едни и същи душевни хоризонти с него, направо ми е жал за тях, дори тайно се надявам да започнат да слушат чалга, че поне вредата за мозъчните им гънки може не е толкова голяма там...
published by naskooo21 на 2012-11-02 22:20:53
Много верни неща казва ,а тия дето казват че е луд са напълно непросветени за истината
published by ochbre на 2012-11-05 11:30:14
Eй ся ше го сваля и ше ви светна доколко е луд или просветен или каквото се нарича там.
published by Zhitara на 2012-11-05 21:36:40
Не зная колко е луд или просветен, ама коментари от типа "не сваляй щото видиш ли ше си загубиш времето" са напълно излишни. Който реши, ще свали, ще провери и ще заключи сам за себе си. Който реши пък да подмине, ще го направи.
published by u3MaMHukaA на 2012-11-12 13:24:34
Аз ще го гледам,благодаря на Дредлокс :)
published by u3MaMHukaA на 2012-11-17 12:38:03
Гледах го,колко много хора е събрал,доста интересно.Сега разбирам защо Джеси Вентура го налази,много просто от завист.
Харесвам разсъжденията на Айк,особенно тези презентирани в по-ранните му изяви,тази изява демонстрира някаква промяна и метаморфоза през която той явно минава.Тука се усеща как той явно осъзнава какво огормно влияние има и колко много хора го възприемат на сериозно.Много смешно и странно ме накара да се чувствам моментът накрая когато караше хората да пеят и танцуват.Според мен тук има вече един експеримент и опит да се провери дали хората ще няправят нещо което той ги кара да правят,един вид сектантски подход,нещо което мен ме подразни.По-малките тук може би не знаят но навремето когато имаше концерти в НДК имаше едни и същи хора които ужким се явяваха случайни и на дадени песни ставаха и караха хората да танцуват и да пеят, просто ги подстрекаваха ,един вид задаваха настроение,с очакване всички да го направят.Във това представление на Деивид Айк аз видях същото.Много жалко според мен си вкара автогол,защото с тази проява показа какво цели.Може би когато е започвал целта е била по- друга,но сега работата е ясна,не му стига само популярноста и парите,вече почва да иска власт над хората,някакъв вид подчинение,според мен се насра жестоко ,тук се показа като една жалка карикатура и палячо.Жалко, повечето неща които казва са истина,но заради тази си лакомия ще изгуби тежест и кредибилността която се опитвал да изгради толкова години ще изтече през канала.
published by topteglo на 2012-12-02 20:26:15
Това, че прави филми и много книги си е показателно само за себе си :)
Явно не го прави само за милите ни очи!
Имаше предположение, че е илюминат- от това което показва досега и аз съм на това мнение.
Казва доста истини и това е заради което го гледам, но между това прекарва и илюминатските лъжи.
Според мен основната лъжа е за влечугоподобните- това той иска да прокара през годините.
Иначе останалото за разните социални системи и тем подобни си е истина и това се вижда.
Даже предпоследната лекция, която беше превъзходна, я беше взаимствал почти изцяло от Дейвид Уилкок. но пък начина по който предстваи инфото си беше наистина добър, което ми хареса.
Моя съвет е да гледате и да разграничавате "плявата" от "сеното" :)