Гледах го,колко много хора е събрал,доста интересно.Сега разбирам защо Джеси Вентура го налази,много просто от завист.
Харесвам разсъжденията на Айк,особенно тези презентирани в по-ранните му изяви,тази изява демонстрира някаква промяна и метаморфоза през която той явно минава.Тука се усеща как той явно осъзнава какво огормно влияние има и колко много хора го възприемат на сериозно.Много смешно и странно ме накара да се чувствам моментът накрая когато караше хората да пеят и танцуват.Според мен тук има вече един експеримент и опит да се провери дали хората ще няправят нещо което той ги кара да правят,един вид сектантски подход,нещо което мен ме подразни.По-малките тук може би не знаят но навремето когато имаше концерти в НДК имаше едни и същи хора които ужким се явяваха случайни и на дадени песни ставаха и караха хората да танцуват и да пеят, просто ги подстрекаваха ,един вид задаваха настроение,с очакване всички да го направят.Във това представление на Деивид Айк аз видях същото.Много жалко според мен си вкара автогол,защото с тази проява показа какво цели.Може би когато е започвал целта е била по- друга,но сега работата е ясна,не му стига само популярноста и парите,вече почва да иска власт над хората,някакъв вид подчинение,според мен се насра жестоко ,тук се показа като една жалка карикатура и палячо.Жалко, повечето неща които казва са истина,но заради тази си лакомия ще изгуби тежест и кредибилността която се опитвал да изгради толкова години ще изтече през канала.