Абсолютно долнопробен и безмислен филм. За жалост не съм чел книгата, за която говорят някои, но филма страда от липсата на мисъл и е наблъскано глупости. Сигурен съм, че много неща от историята (както е в книгата вероятно) липсват, които да дадът смисъл на всичко. А за актьорите да не говорим. Добре, че са се научили да викат, та да се досетим кога страдат. В общи линии са си спестили доста пари и труд при правенето на това ми ти творение.
ПП: Във филма се споменава, че говорят на аглийски , понеже това е най разпространения език на земята. Глупости, това е едно от няколкото такива изцепки в целия филм, които показват колко малко труд са положили за направата му. Английски като роден говорят 309 млн. души, което ги поставя на трето място след китайския и испанския. Но ако евентуално добаваим тези, които го ползват като втори, то евентуално имат шанс да се сравняват китайския. Друга подобна глупост е появилия се цепелин в един момент от филма , циито каюти и общи помещения бяха в най-горната му част, ако знаете нещо за център на тежестта или сте гледали филми за цепелини, то трябва да ви е ясно , че това е доста глупаво решение.