ArenaBG
mobile spot 4
published by Encho_Borislavov на 2015-08-09 07:45:33
Вашето мнение относно „Ран-Ът” - Преходът по план може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by u3MaMHukaA на 2015-08-09 09:20:09
След 25 години пуснахте филм - Твърде късно е
published by hunterche на 2015-08-09 10:45:27
опитват се да ни ядосат нещо, лешки!!!
published by krummstadt на 2015-08-09 10:46:35
Знам за това отдавна. Сега пуснете филмите за ''червения терор' за това как ''Братска Русия'' изби десетки хиляди българи, инженери, учители, професори, учени, цветът на нацията, за една година над 30 000 образовани българи, средно на ден по 166 души са убивани от ''Братска Русия'' защото не са искали да бъдат комунисти. Светла им памет истински българи, заразлика от Русофилите- Руслямисти. Всеки поставящ Руските интереси пред българските за мен е предател.
published by u3MaMHukaA на 2015-08-09 11:09:21
Братска Русия ги е избила приятелю , защото сме били въвъ война със нея , били сме съюзници на Хитлер.
Комунистите взимат властта ,като избиват тези които са на власт , за това все още комунистите ни управляват. Безкръвната революция ви е обяснена в този филм , тя е фиктивна , чрез нея държавния капитал бе прехвърлен в ръцете на назначени от комунистите лица.
published by qbadabaduuu на 2015-08-09 11:57:36
това не е безкръвна революция... 25г по късно България е -2млн. души
25г години наблюдаваме как интересите на САЩ и ЕС са поставяни преди тези на България нима това не е провал?

„ И ще познаете истината, и истината ще ви направи свободни.“ Йоан 8: 32

Опознайте истината не бъдете слепи за нея

published by krummstadt на 2015-08-09 13:37:00
published by 0z0ne на 2015-08-09 18:06:40
Жалък опит на невръстна журналистка да оправдае заплатата, която Боко Тиквочка й дава (чрез бюджета на БНТ). Двама-трима "авторитети" с много титли пред собственото име, имат за цел да заблюдят идиотите. "По продовете им ще ги познаете".
published by fixxxer74 на 2015-08-09 20:32:21
krummstad, мен ме боли. По-добре ли се чувстваш сега? А това, че някой го боли като цяло прави ли те щастлив?
Уви последните 70 години явно до такива като теб я докарахме. Невежи, които парадират с незнанията си. Чувал ли си що е туй чудо "европейски концерт", или пък кои страни са били наричани "велики сили".... а нещо да ти говори "троецарския съюз"?
Уви всимко което се е случвало в България от 1878а година насам е плод на силните на деня в световен мащаб. Аз ненавиждам това, което са ни причинявали руснаците.... и повярвай ми, ако прочетеш малко история ще откриеш далеч по-лоши неща от комунизма.
По лошото е, че да бяха само руснаците лесно щяхме да се оправим. То не бяха австро-унгарци, то не бяха германци и англичани, то не бяха и италианци и дори американци . Един от вариантите за деление на България преди Берлинския договор е плод на руско-американски !!!! проект.
Лошото е, че все ще сме от губещата страна, докато не се научим да гледаме нашия си интерес, и най-вече, че никой няма да "помага" заради сините ни очи, ако няма изгода.
published by Sulqka на 2015-08-09 23:35:11
Пичове, не се хабете. Вие му говорите верни факти - които апропо не са особено общодостъпни, а детето ви пее това с което са му промивали мозъка. Човека е неадекватен - простено му е :).
Истината рядко е явна - поради факта, че на хората им е по-лесно да захапят явния вариант и да не мислят какво се крие зад него.
Имало е сеч от комунистите, но както отбелязахте по-рано, тя не идва от Руснаци. Апропо, в БГ не е имало комунизъм, а социализъм - има сериозна разлика в двата строя.
Русия ни освободи от южните ни съседи, пак за нас заплати и дълг в злато към фесовете - факт, който не го пише в учебниците по история.
И ако направим равносметка, как сме били в съюз с Русия (СССР) и как сме сега в ЕС и съюз със САЩ - мисля, че не е трудно да се сметне 2 и 2. От 5-ти в европа по износ на продукция до сегашното ни ниво?
На ЕС и САЩ не им е необходима развита БГ, за това сме в този филм - друг е въпроса, че и сами явно не искаме да прокопсаме, щом толкова ефективно си пречим сами.
published by u3MaMHukaA на 2015-08-12 14:48:42
Джим е прав.
Аз не съм русофил , напротив доскоро бях фоб , но живота , реалността и икономическата и геополитическата ме карат да си мисля , че по - скоро Русия ни е единственият приятел. Русия инвестира в България , реално , купуват недвижимисти , идват на море , на планина - това бе масово , преди американците да запалят войната с Украйна. Тук много хора ще ревнат , но ще ви контрирам - какво би станало ако , да кажем Тексас пожелае независимост (много щати искаха да са аут от федерацията ама.!.) и Русия открито ги подкрепи с военна помощ и санкции ?
Америка какво прави - дере ни с ТЕЦ 'овете си и ни ощетява с малоумните си санкции - аз американец по черноморието не съм виждал , нито съм чул някой да си е купил нещо тука , вие чули ли сте ,немци също няма. Идват най- пропадналите наркомано - пияндурници от "братския запад" да спят и пият без пари , както и да чукат децата ни за жълти стотинки.
Същите тези деца , показани във филма "не могат да си представят" , какво е било - ами да ви кажа, 90'те бяха супер ,имаше яко пара и беше нон стоп купон - без америкаци и без евросъюз.
Днес оповестиха , че заплатите от 89 година се равнявали по покупателна способност на днешните , тогава хората зимаха по 250 - 300 лв заплата.
За къф преход говориме бе
published by Sulqka на 2015-08-12 22:08:46
Съгласен съм с горните 2 поста!
Имаше форма на социализъм но не в управляващите, а в управляваните. Макар че ако се задълбаем, реално имаше диктатура, която се държеше в релси от бившата ДС, с безценната помощ на много доносници в БГ. Но факт е, че по онова време БГ беше икономически нереално по-напред спрямо сега - осоновно поради взаимоотношенията си с Русия - от там се взимаше почти всички материали по себестойност! Бай Тодор докара асфалт до всяко село и палянка в БГ, а сега нямат пари 5 дупки да ремонтират.
Мафия ни управлява да, но ние сме точно толкова криви, че си траем.
Както са казали хората - заслужаваме си управниците.
Мажат ни очите, че сме в ЕС та сме по-добре, в кое сме подобре е въпроса - кое се оправи за тези 25 години преход, и какво реално са ни помогнали от ЕС и САЩ - първото нещо което направиха е да приватизират най-печелившите сектори в БГ, а конкурентните да ги спрат (златните находища, АЕЦ-а, производството на калашници/оръжие и прочие). Онзи промития мозък, да вземе да погледне малко реална информация преди/сега, да не драка само глупости.
published by bbbabvbg на 2016-01-02 22:59:33
крум, не се хаби. :)