Джим е прав.
Аз не съм русофил , напротив доскоро бях фоб , но живота , реалността и икономическата и геополитическата ме карат да си мисля , че по - скоро Русия ни е единственият приятел. Русия инвестира в България , реално , купуват недвижимисти , идват на море , на планина - това бе масово , преди американците да запалят войната с Украйна. Тук много хора ще ревнат , но ще ви контрирам - какво би станало ако , да кажем Тексас пожелае независимост (много щати искаха да са аут от федерацията ама.!.) и Русия открито ги подкрепи с военна помощ и санкции ?
Америка какво прави - дере ни с ТЕЦ 'овете си и ни ощетява с малоумните си санкции - аз американец по черноморието не съм виждал , нито съм чул някой да си е купил нещо тука , вие чули ли сте ,немци също няма. Идват най- пропадналите наркомано - пияндурници от "братския запад" да спят и пият без пари , както и да чукат децата ни за жълти стотинки.
Същите тези деца , показани във филма "не могат да си представят" , какво е било - ами да ви кажа, 90'те бяха супер ,имаше яко пара и беше нон стоп купон - без америкаци и без евросъюз.
Днес оповестиха , че заплатите от 89 година се равнявали по покупателна способност на днешните , тогава хората зимаха по 250 - 300 лв заплата.
За къф преход говориме бе