ArenaBG
mobile spot 4
published by isuspm на 2009-11-22 00:33:36
Вашето мнение относно Pulna.ludnica.21.11.2009.TVRiP-IsUsPM може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by kolumbkolumb на 2009-11-22 13:35:31
:thumbsdown::thumbsdown::thumbsdown:"„Пълна лудница” е най-забавното и щуро комедийно шоу в българския телевизионен ефир".Toзи цитат от по горе интересно чие мнение представлява???????.Покажете изследване на гледаемост та да повярвам.Аз ви пиша от Франция и за тука има такива неща но за БГ няма и не е възпитано да се възхвалява нещо което не е доказано.Аз харесвам лично някой от скечовете но нищо повече ,омръзнало ми е да се възхваляват неща за уникати когато те не са.Няма нито едно нещо в БГ ефир ат така наречените комедиини или реалити формати което да е на 100% плод на БГ мисъл и след това да е купено от американски,англииски италиански,френски и т.н телевизии .Обратното е.Така че горе посоченият цитат има нужда от корекция в друга посока.:thumbsup:
published by kolumbkolumb на 2009-11-22 13:36:48
на 100% плод на БГ мисъл и след това да е купено от американски,англииски италиански,френски и т.н телевизии .Обратното е.Така че горе посоченият цитат има нужда от корекция в друга посока.:thumbsup:А на актьорите-УСПЕХ