ArenaBG
mobile spot 4
published by ArenaBG.com на 2008-06-06 01:18:39
Вашето мнение относно ProxySwitcher_Pro_v3.9.0.4059 може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by Diamandiev на 2008-06-06 11:25:52
Чувал съм за прокси, но никога не са ми трябвали, може би, защото не знам за какво точно служат.
На мен тази програма, дето е качена тук дали може да ми потрябва някога? За какво точно се ползва? :)
published by pipo на 2008-06-08 12:09:40
Става и кото те bann на cs да влезнеш с proxy в същия сървър
published by ronaldimo на 2009-12-17 11:40:59
Тази програма сменя или скрива IP-то ти от сайтове.
Без прокси информацията се предава между твоето IP и това на Хост-а на сайта в който си.С прокси информацията се предвижва по следния начин:
От твоя комп към прокси сървъра->от проксито към хоста на саита от които се интерисуваш и след това желаната от теб информация се получава директно от хоста без отклонения от проксито.За да с сменяш IP така че да можеш да пуцаш CS на воля ти е нужно да сменяш настроиките на Интернет Връзката,най-лесно става като се обадиш на доставчика който ти предоставя интернет и да му кажеш че искаш да си смениш IP...
published by ATAHAC на 2011-01-10 23:27:05
@ronaldimo
Случайно да си чувал, че това не е практика за интернет доставчиците и по-скоро не биха го направили.Причината е, че публичните ИП адреси не са безброй и ако ти дадат друг, твоят ще отиде при някой, който съответно ще бъде баннат от същия сайт.Моля, дръжте се прилично в интернет пространството.На пича с бана от сървъра, предлагам да се свърже с администраторите на съответния сървър и да се разбере с тях при какви условия ще му махнат бана и вече да внимава с чийтовете.
published by dichzla на 2011-07-14 12:58:26
Не сканира за анонимни сървари.