ArenaBG
mobile spot 4
published by zxvf на 2012-12-27 13:20:24
Вашето мнение относно Game Change може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by ochbre на 2012-12-27 13:53:57
Аз ли съм първия, който пише коментар за филма?
published by lina_22bg на 2012-12-27 15:34:31
Филмът е интересен, особено за тези, които се интересуват от политика и правилата, по които се играе тази игра. Базиран на Сара Палин и семейството й. Показва ти, че с добри ПР-и всеки може да стане политик и да се издигне до едно от най-високите нива в управлението.
published by balcanmaster на 2012-12-27 18:38:12
Много добре е написано от lina_22bg, само ще добавя, че тази жена за съжаление провали до голяма степен кандидатурата и на един от най-достойните американци за този висок пост - сенатор Маккейн, и шанса САЩ да изберат истински политически лидер от световен мащаб, ветеран с военни заслуги и опитен политик, а не сегашното трафаретно недоразумение...
published by veselinvalchev на 2012-12-27 19:16:53
Политиката е само за пред хората да си мислим ,че имаме свобода на избор ,всъщност света се ръководи от тия ,които застреляха Кенеди ,както и другите политически атентати ,които вкарват страните във войни с предтекста ,че правят нещо добро ,това са хора които ръководят големите кооперации ,ерегийните гиганти, банките и някаква военна организация .
published by djcasper на 2012-12-27 20:27:15
Quote: ochbre: Аз ли съм първия, който пише коментар за филма?

Другия път като пишеш коментар (първи или последен) опитай се да не е глупав и безсмислен като този.Коментарите са за да питаш нещо съществено, да изкажеш мнение за филма или да дадеш важна информация относно него.Аман от глупави ламери с много свободно време и минимум сиво вещество!