ArenaBG
mobile spot 4
published by zxvf на 2012-09-18 22:48:56
Вашето мнение относно Prometheus може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by Solarman на 2012-09-19 00:23:32
Ooo ДА! Това е качеството! Благодаря :)
published by froziii на 2012-09-19 02:54:17
по-ужасна обожка не бех виждал наскоро.. дори и на нискобюджетните филмчета
published by Flo Rida на 2012-09-19 03:05:45
Обложката не е официална, затова изглежда зле.
published by phd7 на 2012-09-19 09:43:31
Филмчето е една откровена тъпня. Особенао оная дето тича 2 км. след 5 мин. след коремна операция с 20 см. разрез и зашиване с телбод.
published by yaavor на 2012-09-19 10:57:55
Свръх тъп филм, ужас..
published by slavarena на 2012-09-19 12:09:12
Няма начин... пак ще се намеся.
Абе хора, защо забравяте, че гледате НАУЧНА ФАНТАСТИКА.. ЧЕ ГЛЕДАТЕ КИИНООО !!! Стига с тези коментари-как бягали зашити с телбодове и т.н. Това е фантастика!!! Защо не се замислите за това какво иска да Ви каже филма - за това кои сме, откъде сме дошли, ще се върнат ли, защо са заминали, ми ние не си знаем историята, толкова липсващи звена има и толкова необясними неща, можем да си задаваме въпроси до безкрай!!! Ми седнете напишете сценарий, режисирайте си го .. и да видим какво ще се получи, ами ... нищо.. нула, няма да обяснявам защо!!! Филма задава толкова въпроси, че може да ти се замае главата от мислене !!! Идеята на филма е СТРАХОТНА!!! Има и други филми от които също изпадаме в такива размисли !!!
published by mengeleto на 2012-09-19 13:46:18
Гледали сме и други "фантастики", нали?... Та аз поддържам мнението - филма е много тъп и безидеен! Твърдя го защото напоследък в такъв сорт филми се разчита спец ефектите да го направят интересен, но както казваше баба ми - не стига само ядене, трябва и акъл!!!
published by Sbep на 2012-09-19 14:38:58
браво славарена
published by boys_noize на 2012-09-19 15:33:33
Много тъп филм.
published by yik на 2012-09-19 15:46:05
Благодаря за ъплоуда. За хората които помнят оригиналния пришалец биха харесали филма. Да има своите пропуски, недомислици и си личи че е сниман като първи филм от трилогия, но въпреки това като цяло според мен е добра научна фантастика. Единственото, което бих променил е Чарлийз Терон да играе главната женска роля на д-р Шоу. Актрисата, която я играе в момента е леко грозновата.
published by yik на 2012-09-19 15:51:53
Тука ме гложди един момент от филма и реших да ви попитам какво мислите. Малко странно ми беше андроида като съобщава колко време са спали. Казва един си колко години, еди си колко месеца, седмици, един си колко дни и 36 часа и някакви минути. Предполагам че на кораба деня продължава повече от 24 часа както на земята, иначе би казал + 1 ден и по-малко часове. Не вярвам да е чист пропуск.
published by scouse2death на 2012-09-19 17:56:12
Най-лошото от филма е, че ще има и втора част... хаххахах
published by eurotic на 2012-09-19 22:47:52
В космоса няма време, по което да се ориентираш, затова е възприето времето да се измерва в земни стандарти, при пътувания в космоса. Няма значение на колко светлинни години от Земята си, щом си в кораба времето е като на земята. Виж, ако хората населяваха повече планети, тогава щеше да е малко объркващо. :)
published by Sa3ana3a на 2012-09-20 15:11:56
Филма е доста добър.
published by kokauH на 2012-09-20 15:59:12
"Тук зверски бяха убити 123 минути от моя живот"
published by frost1111 на 2012-09-20 16:25:13
Сега аз за пореден път искам да помоля да се спрат коментарите под 18 ,а както виждам тук кипи от така наречените хейтъри.Деца спрете да спамите навсякъде с жалки коментари защото освен жлъч която ръсите и то незнайно дори и за вас защо нищо смислено не казвате и изобщо не сте интересни.Целта на тия коментари е да се даде някаква представа на хората като мен на който им предстой да решат дали да свалят филма или не.Но човек се обърква от такива като вас.Моля пишете си домашните за 6-ти или по малък клас и не се опитвайте да блестите с някакво логическо мислене щото само се излагате пак и пак.Извинявам се ако някой се е почуствал засегнат но това е самата истина която чувате навсякъде дори и от родителите си.За това за бога СПРЕТЕ.
published by frost1111 на 2012-09-20 16:29:50
П.П Дано не ставам нахален но сега ми хрумна.Обръщам се към хората от екипа.Изградете подяволите някаква система вече за да спрат тия коментари на деца,защото да според мен човек на 9-или 11 г е дете и жанра му е може би бен тен а не да гледа фантастика.Само обърнете внимание на никовете на(децата) хората който са писали негативните коментари цитирам най близкия "кокаин" кой би си сложил ник кокаин .Мисля че ника говори повече от всичко за човека който седи зад него :D
published by Farseeker на 2012-09-20 16:54:34
Очаквах повече. Не ме разбирайте погрешно, филма не е лош НО винаги има още какво да се желае.
published by finkito на 2012-09-20 17:06:51
Супер зле.
published by d1111 на 2012-09-20 21:24:18
Тъп, тъп ...
Цял филм чакаш нещо да се случи, но единственото което се случва е да свърши филма.
published by pifzrod на 2012-09-20 22:55:41
На тези, които са любопитни да узнаят как продължава историята на филма, предлагам да гледат Пришълеца от 1979 г.
published by JOHNY13 на 2012-09-21 10:20:01
ДОБЪР ФИЛМ!!!
published by wreme на 2012-09-21 13:35:06
slavarena може и да си права до някъде,но филма е тотално сбъркан,да не говорим,че има кражби и от други филми.Идеята е страхотна и започва интригуващо,но в един момент всичко се прецапва и губи смисъл...Гледала съм прекалено много филми от този жанр за да кажа,че този не струва...ефектите са добри,актьорската игра е слаба,а сценария мислен недомислен...
published by phd7 на 2012-09-21 21:30:25
wreme напълно подкрепям. Особено краят е най-жалък като изскача онова мъничкото чудовище от октопода. И как се получава, че тези чудовища са различни видове с всяко едно поколение? И аз съм гледал много фантастика но този е върха на идиотизма. Поправка: ФАНТАСТИЧЕН ИДИОТИЗЪМ.
Ще призная обаче, че началото е добре заснето и заинтригуващо. Но и тук важи: последното впечатление е най-правилното. Филмът не си заслужава и интернет трафика, за да си го свалите.
published by limp87 на 2012-09-21 22:45:56
определено не ми хареса ,но в началото започна добре
published by HiqhWoltage на 2012-09-22 12:43:49
I dont like it... Film's story is a bullshit !
published by offerasv на 2012-09-22 22:10:11
Филма бива.
published by maxpower1 на 2012-09-23 11:22:49
Чакам с нетърпение следващата част :)
published by jojjo на 2012-09-23 19:46:18
Благодаря на ъпа! Филмът е готин. Добре, че не чета коментарите преди да гледам.
published by arenaok00 на 2012-09-24 12:22:09
Като за 1ва част от нова трилогия не е зле.
Очаквам във втората част да покажат къде отива кораба с който избягват.
published by muser1133 на 2012-09-24 23:06:11
бас цепя, че филмът е як батенца. щом има такива хейтърчета дето са се изаказали... а те както знаем не са от най интелигенцията... :)
published by muser1133 на 2012-09-24 23:06:56
ааа и благодарствия на "ъпа"! дайте сиид плииз!
published by phd7 на 2012-09-26 08:25:24
Някой пак се е напушил и ръси плитки хвалебствия за най-тъпия филм в този жанр. Давам гаранция, че ще се бори за златни малинки. И ние знаем, че е КИИННОООУУ, ама е много тъп бе майна. Филмът е сниман така, че все едно бюджетът е свършил на 20-тата минута и след това за залепили де що кадри имат. Особено ми хареса (в негативен смисъл) чудовището с глава като на велосипедна каска от тия дългите, дето се плези накрая, сигурен съм, че именно той пълни със смисъл главите на онзи или онази дато твърди, че ако сме щяли да напишем сценарий, ако сме го филмирали нам кво щяло да се получи. Ало луната... ние не сме сценаристи ама ти четири реда смислени не си написал/а. Камо ли си в състояние да обясниш каквото и да било.
Ако мисленето ви е слабата страна, то филмът ще ви хареса!
published by phd7 на 2012-09-26 08:49:09
О, да. Във втората част ще видите сини чудовища, които се хранят със зелени такива, които от своя страна хапват човеци, дето са пропътували две светлинни години, за да видят всичко това, и разбира се да участват в цялото това действие... като месо разбира се.
А сега сериозно. Филмът, ако не беше толкова тъп щеше да е доста комичен. Но понеже в Холивуд са доста умни и знаят как се печелят пари, са го таргетирали към най-многолюдната част от нашето общество и не само, а именно към полунеграмотни идиоти, умстветни кастрати и откровени тъпаци, и чалгаджии. Последните две групи виждат върха на смисъла във филм, разказващ за идиот платил един трилион долара, за да иде на края на галактиката и да бъде изяден от сиво-бели-сини чудовища.
published by arize на 2012-09-27 18:43:50
Най-якият елемент на филма е саундтрака. Невероятен, ЕПИЧЕН.
published by sagittarius1207 на 2012-09-30 21:40:50
Дали е добър филмът или не, зависи от гледната точка. Ето какво не ми хареса - малките детайли от сорта на: коремната операция, от която ефектът беше явно само мускулна треска за героинята. Да го бяха забавили действието поне с 1 ден след оперецията, пък тя си биеше някакви инжекции сякаш са бонбонки, така съвсем без да гледа какво си бие. Също така роботът се държа абсолютно човешки - правеше гримаси от злоба, проявяваше емоции. в много от диалозите се усещаше, че има задни мисли и тн - в смисъл не се държеше хич като машина с програмиран разум. За справка мога да каже, че в частите на Пришълеца актьорите играещи роботи бяха блестящи.

НООО въпреки тези неща, филмът има адски интересен замисъл, актьорската игра на главната актриса е добра и остави вратичка за интересно продължение. Също не беше поредния 10ти филм за пришълеца, но показа началото на тази сага. Бих казал, че си заслужава за гледане, но не се дразнете за малките детайли. Големият замисъл е важен и всъщност той прави филмът!
published by chipilska на 2012-10-03 22:53:41
На мен филма ми хареса. Има доста интересни моменти. Има и доста неясни, но идеята е хубава, актьорите са добри... Искам да отбележа, че не съм "чалгаджийка", "слабоумна" или "душевно болна". Моля тези, които коментират филма, да ограничат коментарите си за него, а не за публиката, която го харесва!
published by soaron на 2012-11-18 22:34:40
Много е добър.